Skip to main content

Lekkage

Een lekkage bij u thuis kan in een korte tijd veel schade veroorzaken. Het is belangrijk om snel een specialist in te schakelen om het lek te verhelpen. U kunt via +31(0)40-2421234 direct contact met ons opnemen.

U kunt een lekkage ontdekken doordat er vochtplekken op uw muren en/of plafonds ontstaan. Tevens komt het voor dat er (schadelijke) schimmels te vinden zijn in uw omgeving. Ontdekt u één van deze ongemakken? Grijp adequaat en snel in om vervolgschade te voorkomen.

Lekkage opsporen

Lekdetectie kan uw lekkage snel en gemakkelijk opsporen. Wij gebruiken de nieuwste meettechnieken om het lek te vinden. Door onze nauwkeurigheid wordt hak- en breekwerk zo veel mogelijk beperkt. Dit scheelt aanzienlijk in uw kosten. Opgemerkt dient te worden dat een lekkage op verschillende plekken kan optreden. Waar de problemen zich opstapelen, hoeft het lek niet te zitten. Met behulp van lekdetectiemiddelen sporen wij altijd de exacte locatie van uw lek op.

Als specialist in lekdetectie hebben wij vele soorten lekken verholpen. U kunt denken aan:

  • Badkamer lekkage;
  • Daklekkage;
  • Afvoer lekkage.

24-uursservice Lekdetectie

De gevolgen van een lek zijn vervelend. Er dient daarom adequaat opgetreden te worden. Zo wordt eventuele vervolgschade voorkomen. Lekdetectie staat 24/7 voor u klaar. In korte tijd zijn onze vakkundige medewerkers op locatie om de lekkage te verhelpen. Bovendien geven wij u een passend advies over alle oplossingsmogelijkheden. Aangezien de meeste reparaties met betrekking tot lekken worden vergoed door de verzekering, informeren wij u graag omtrent alle mogelijkheden!

Heeft u vragen of wilt u direct Lekdetectie inschakelen voor uw lek? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.