Skip to main content

Lekdetectie Knegsel

Een lekkage, wat nu? Een lekkage is ontzettend vervelend en komt nooit gepast. Wel is het belangrijk om snel iets aan de lekkage te doen. Wij van Lekdetectie zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor alle soorten en maten lekkages. Woont u in Knegsel of in de omgeving? Wij altijd staan klaar voor en de lekkage.

24-uursservice voor lekkages

Wordt u ’s nachts wakker door druppels die vallen op uw gezicht terwijl u dromenland bezocht? Wilt u s ochtends uit bed stappen en heeft u natte voeten? Dit kan komen door een lekkage in uw woning. Omdat het natuurlijk midden in de nacht is of vroeg in de ochtend vraag u zich af ‘wat moet ik nu doen’. Wij van Lekdetectie zijn 24/7 bereikbaar voor u in Knegsel.

Werkzaamheden

Wij van Lekdetectie hebben door alle jaren heen al veel lekkages verholpen. Zo maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Onze techniek minimaliseert het hak- en breekwerk. Hierdoor voorkomt u onnodige kosten bij de lekkage.

Twijfel niet, bel ons

Een lekkage komt nooit op een gepast moment. Daarom zijn wij van Lekdetectie altijd voor u bereikbaar. Heeft u lekdetectie nodig in (de omgeving) Knegsel? Neem gerust contact op met ons. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons? Bel vrijblijvend met Lekdetectie.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.