Skip to main content

Lekdetectie Bergeijk

Zit u in Bergeijk verlegen om een lekdetectie specialist die snel ter plaatse is? Vermoedt u een lek, maar weet u niet zeker waar het zich bevindt? Lekdetectie.nl, onderdeel van Braat Lekdetectie uit Waalre, helpt u 24 uur per dag, 7 dagen per week om de exacte locatie van de lekkage te bepalen. Op deze manier voorkomen we verdere schade en kan het lek snel verholpen worden!

Beperk verdere schade met snelle lekdetectie in Bergeijk

Een lek hoeft niet groot te zijn om aanzienlijke schade te veroorzaken. Zelfs de kleinste lekkage kan, als hij lang genoeg over het hoofd gezien wordt, grote gevolgen hebben. Daarom is het van groot belang om direct een specialist in lekdetectie in te schakelen. U kunt veel onnodige reparatiekosten voorkomen door het lek snel en nauwkeurig op te laten sporen. Wij van Braat Lekdetectie kunnen de locatie tot op enkele centimeters nauwkeurig vaststellen, waardoor u veel hak- en breekwerk voorkomt.

Waarom Braat Lekdetectie?

  • Tientallen jaren aan ervaring;
  • 24 uur per dag paraat;
  • Snel ter plaatse;
  • Nauwkeurige opsporing met geavanceerde apparatuur en moderne lekdetectietechnieken;
  • Helder lekkagerapport voor de verzekering.

De juiste methode voor lekdetectie

Het maakt voor ons niet uit om wat voor soort lekkage het gaat. Wij beschikken over de juiste technieken en verschillende apparatuur om elk lek snel en effici├źnt op te sporen, zonder dat daarvoor sloopwerk nodig is. Wij detecteren moeiteloos de volgende lekkages voor u:

In het plafond, in de vloer of in de muur: elke lekkage sporen wij probleemloos op door de juiste methode te gebruiken. Daarvoor kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de infraroodtechniek, van ultrasoon lekdetectie, of een endoscopie maken. Een lekkage in de vloerverwarming bijvoorbeeld, sporen we eenvoudig op door gebruik te maken van thermografische apparatuur. Gaat het om een lek in de afvoer onder uw badkamervloer, dan kunnen we een endoscopie maken. Kortom: elk lek vraagt om zijn eigen methode.

24/7 lekdetectie in Bergeijk

Een lekkage moet zo snel mogelijk worden opgespoord; soms is er zelfs haast bij geboden. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat u zelfs midden in de nacht een lekkage bij ons kunt melden. Wij sturen dan zo snel mogelijk iemand naar u toe. In de meeste gevallen zal uw verzekering ook om een lekkagerapport vragen, dat wij graag voor u opstellen.

Waterschade

Soms kan een lekkage aanzienlijke waterschade opleveren. Zodra het lek is verholpen, is het van belang om de ruimte zo snel mogelijk weer droog te krijgen. Voor het drogen van een ondergelopen ruimte of grote vochtplekken in muren of plafond, beschikken wij over het juiste materiaal.

Neem direct contact op

Heeft u hulp nodig bij het opsporen van en lekkage in uw woning of bedrijfspand in Bergeijk? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Twijfel dus niet; wij van Braat Lekdetectie staan graag voor u klaar en zijn snel ter plaatse!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.