Skip to main content

Badkamer lekkage

Heeft u last van een badkamer lekkage?  Dat is heel vervelend en het kan, wanneer dit niet tijdig aangepakt wordt, voor grote schade zorgen in bijvoorbeeld muren, vloeren of plafonds. Bovendien kan de schade zich eventueel uitbreiden naar de woning van de buren. Lekdetectie.nl heeft alle kennis en ervaring in huis om de lekkage snel op te sporen, het lek te dichten en de ontstane schade te herstellen. Wij werken daarbij met de beste apparatuur en materialen.

Lekkage in de badkamer: de oorzaken

Een lekkageprobleem komt gemiddeld het vaakst voor in de badkamer. Omdat daar veel waterleidingen en afvoeren lopen is het risico op lekkageschade hier gemiddeld genomen het grootst. Ook zijn loszittende tegels en slecht voeg- of kitwerk in de natte ruimte van de badkamer een vaak voorkomende oorzaak. Onderhoud uw badkamer daarom goed om dit soort schade te voorkomen. Controleer ook eens de tegels door erop te tikken. Klinkt het hol? Dan kan er een lekkage achter zitten. Is er toch schade ontstaan? Wij komen graag langs om u te helpen het probleem te lokaliseren en op te lossen.

Klein lek, grote schade

Het schadebeeld van een lekkage kan een totaal ander beeld geven van de oorzaak dan u verwacht. Wanneer de  zichtbare waterschade zeer groot is, verwacht u waarschijnlijk een groot lek. Vaak gaat het echter om een klein lek dat lange tijd niet werd opgemerkt. Pas wanneer de muren verzadigd zijn met water ontstaat er zeer snel grote, zichtbare schade aan de muren en plafonds. Bij Lekdetectie.nl hebben wij alle technische kennis en ervaring in huis om uw badkamer lekkage snel op te sporen.

Opsporingsmethodes voor lekkage in de badkamer

Wij gebruiken verschillende technieken om de lekkage in uw badkamer op te sporen:

Onze meettechnicus kan na een uitgebreid onderzoek precies aangeven waar het lek zich bevindt.

U ontvangt altijd binnen 24 uur een rapportage met onze bevindingen en de oplossing, zodat de loodgieter gericht te werk kan gaan.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in geval van een badkamer lekkage? Neemt u dan gerust contact met ons op. Is er spoed bij geboden? Maak gebruik van onze 24-uurs service; daarmee staan we dag en nacht klaar voor lekkages die echt niet kunnen wachten!