Skip to main content

Verwarming

Een verwarmingslekkage laat u opsporen én repareren door Lekdetectie, dé specialist in het verhelpen van lekkages. Bij een lekkage in de (vloer)verwarming denkt u waarschijnlijk aan het openbreken van uw vloer, waarna die ook nog vervangen moet worden, oftewel: hoge kosten. Maar geen zorgen: met Lekdetectie kunt u de kosten in de hand houden. Onze vakkundige medewerkers beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee ze de lekkage in uw verwarming snel en precies kunnen opsporen. Met onze thermografische apparatuur lokaliseren wij de lekkage tot op enkele centimeters nauwkeurig.

Lekdetectie beschikt over meerdere technieken voor het opsporen van lekkages. Laat u het door ons controleren, dan hoeft u niet meer bang te zijn dat u een leiding van uw verwarming raakt. Eén van de bekende technieken waar wij veel kennis over beschikken is ultrasoon. Dit is een goedkope en snelle manier om lekkages mee op te sporen. Elke lekkage beschikt over een geluid, dat niet door een mens kan worden waargenomen. Door ultrasoon toe te passen, wordt het geluid versterkt en kan de lekkage worden gelokaliseerd.

Naast infrarood en ultrasoon maken wij ook gebruik van:

  • Visuele inspectie
  • Vochtmeting
  • Druktest
  • Traceesgas
  • Akoestiek

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het opsporen van lekkages in uw verwarming en de reparatie daarvan? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. Op de volgende pagina’s gaan wij wat dieper in op lekkages in verschillende verwarmingssystemen: