Skip to main content

Lekdetectie Doetinchem

Lekdetectie is al jarenlang gespecialiseerd in lekdetectie. Wij sporen uw lekkage op en repareren dit vakkundig. Door geavanceerde meettechnieken en apparaten weten wij het lek op een zeer nauwkeurige wijze te lokaliseren. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van minder hak- en breekwerk. Bovendien werken wij samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen. Wij zoeken tot in de puntjes uit of uw opstalverzekering de bijbehorende vervolgschade dekt. Zo heeft u weinig kosten, terwijl het door ons tot in de puntjes is geregeld. Daarom zijn wij de nummer 1 in lekdetectie. Niet alleen kunt u voor lekdetectie bij ons terecht in de omgeving van Doetinchem, ook voor andere plaatsen door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse bij lekkages.

Gevolgen lekkages

Bij een lekkage dient u zo snel mogelijk in te grijpen. U zou kunnen denken dat u maar een paar vallende druppels ziet, echter is het veel erger. Het hebben van een lekkage brengt grote gevolgen met zich mee. Wat te denken van de waterschade aan de muren, onder andere gele, vieze vlekken die opnieuw geverfd moeten worden. Of wat te denken aan wat een dun waterstraaltje kan veroorzaken. Een waterstraaltje kan in één uur tijd namelijk al opgelopen zijn tot een totaal van 16 liter! Kortom: een hele dure waterrekening exclusief reparatiekosten.

Wat te doen?

Door snel contact op te zoeken met Lekdetectie bent u snel af van uw lekkage in Doetinchem en omgeving. Door onze service zijn wij 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen in de week. Wij schakelen snel en voorkomen dat het lek erger wordt, zo wordt eventuele vervolgschade zoveel mogelijk beperkt. Graag eerst meer informatie over Lekdetectie en wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Lekdetectie is dé specialist voor u om lekkages te verhelpen en de nazorg op zich te nemen!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner