Skip to main content

Lekdetectie Oirschot

Bent u op zoek naar een specialist in lekdetectie in de buurt van Oirschot? Lekdetectie.nl staat 24/7 voor u klaar. Wij sporen de lekkage snel op met onze geavanceerde apparatuur; zo wordt zo veel mogelijk hak- en breekwerk voorkomen. Ook voor het oplossen van een lekkage komen wij graag naar u toe.

24-uursservice voor lekdetectie in Oirschot

Vaak is een lekkage een acuut probleem; wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar om het op te lossen, en komen zo snel mogelijk naar Oirschot. Het maakt niet uit waar de lekkage zit. Van vloerverwarming tot daklekkage en van dakkapel tot afvoer: wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uit de problemen bent.

Methodes voor lekdetectie in Oirschot

Om een lekkage op te sporen, maken wij gebruik van verschillende technieken. De techniek die we toepassen is afhankelijk van het soort lekkage. Enkele voorbeelden van de technieken die wij gebruiken:

  • Akoestische lekdetectie: met een stethoscoop luisteren we in de muren naar de leidingen en gaan we op zoek naar een hoogfrequente ruis. Op de plek waar een lek in de leiding zit, is die ruis namelijk aanwezig. Hiermee kunnen we de locatie heel nauwkeurig aangeven.
  • Infrarood lekdetectie: Door warmteverschillen te detecteren kunnen lekkages worden opgespoord. Deze methode is handig voor lekkages in (vloer)verwarming. Door het lek nauwkeurig op te sporen, hoeft de vloer alleen op de plek van het lek opengemaakt te worden.
  • Endoscopie: hiermee kunnen we lekkages op moeilijk bereikbare plekken opsporen, bijvoorbeeld in douchebakken, afvoerbuizen en spouwmuren. Met behulp van een camera op een flexibele slang kunnen we de leiding of spouw in, waar we ook een filmpje van het lek kunnen maken. Naast voor het opsporen van lekkages, kunnen we hiermee ook vroegtijdig problemen opsporen, bijvoorbeeld haarscheurtjes. Zo kan een lekkage worden voorkomen.

Contact

Heeft u last van een lekkage? U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 040-2421234. Heeft u vragen over onze diensten? U mag ons ook altijd mailen, of maak tijdens kantooruren gebruik van de chat.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.