Skip to main content

Lekdetectie Zoetermeer

Om gezondheidsrisico’s te mijden is het van belang om adequaat en snel op te treden bij een lekkage. Schakel daarom direct door bij een lek naar Lekdetectie. Wij zijn dé lekdetectie specialist voor Zoetermeer en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw wateroverlast binnen de perken blijft, waardoor er weinig schadelijke schimmels zullen optreden. Hoewel u zou verwachten dat het makkelijk is om een lek snel te dichten, vergt het opsporen van de juiste locatie enige expertise. Een lek bevindt zich immers zelden op de plek waar de vochtplekken of schades ontstaan. Met de juiste meetapparatuur zorgt Lekdetectie ervoor dat uw lek snel wordt opgespoord en de schade naar wens wordt afgeleverd.

Prijzen?

Hak- en breekwerk kan ervoor zorgen dat de schade erg groot wordt. Desondanks wordt hak- en breekwerk veelal vermeden door Lekdetectie. Daarom hoeft het inhuren van Lekdetectie niet duur te zijn, ondanks de zeer geavanceerde meetapparatuur. Dit komt ook omdat wij zeer hoog staan aangeschreven bij verzekeringsmaatschappijen. Bij een opstalverzekering nemen wij contact op met uw verzekeraar en verzorgen het verdere contact. U heeft dus géén omkijken meer en zorgen dat uw zaken netjes worden afgehandeld. Of u nu een bedrijf heeft of een mooi huis, lekdetectie werkt voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties. Wij werken voor iedereen met hetzelfde professionalisme en gaan iedere klus met veel enthousiasme te lijf!

24/7

Wilt u meer weten omtrent Lekdetectie in Zoetermeer of benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Onze enthousiaste en gemotiveerde werknemers staan voor u klaar. Door uitgebreide specialisaties kunt u bij ons terecht voor alle soorten lekkages, ook in de avonduren of het weekend. Dit komt doordat onze service 24/7 voor u beschikbaar is. Wel zo makkelijk indien een lekkage snel en direct verholpen dient te worden! Dit is de service van Lekdetectie.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.