Skip to main content

Lekdetectie Geleen

Lekkages kunnen voorkomen in vele soorten en maten. Wij van lekdetectie hebben al veel lekkages verholpen. Met Lekdetectie Geleen zorgen wij ervoor dat lekkages in en rondom Geleen snel en gemakkelijk verholpen worden. In woningen komen de volgende lekkages bijvoorbeeld vaak voor:

  • Badkamer lekkage;
  • Dak lekkage;
  • CV lekkage;
  • Plafond lekkage.

Welke lekkage ook bij u aan de orde is thuis, het is zaak om het tijdig en snel te verhelpen. Zo voorkomt u vervolgschade, wat al helemaal vervelend is. Bovendien zorgt dit ervoor dat de kosten al gauw vermeerderd worden.

Referenties

Benieuwd voor wie Lekdetectie allemaal werkt? In onze brede portefeuille hebben wij al vele klanten geholpen. Hierbij maken we geen onderscheid tussen particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Met betrekking tot bedrijven hebben wij bijvoorbeeld veel gewerkt voor aannemers en woningbouwverenigingen. Dit komt omdat bij een verbouwing een ongeluk in een klein hoekje zit. Hierdoor ontstaat er snel een lek in een leiding. Deze dient natuurlijk snel verholpen te worden! Met de nieuwste meettechnieken kan Lekdetectie ieder lek opsporen en snel verhelpen.

Met betrekking tot verzekeringsmaatschappijen kunnen wij zeggen dat we een goede relatie onderhouden. Sterker nog: verzekeraars raden ons ten zeerste aan voor lekdetectie! Heeft u last van een lekkage? Neem dan contact met ons en wij regelen alles verder. Zelfs het contact met uw verzekeraar. Zo kunt u uw tijd aan andere dingen besteden en ons laten doen waar wij goed in zijn.

Direct contact

Haastige spoed is zelden goed horen wij vaker. Echter raden wij aan om direct contact met ons op te zoeken bij een lekkage. U kunt ons daarom 24/7 bereiken, iedere dag in de week. Dit is de extra service die wij aanbieden aan onze klanten! Heeft u daarom lekdetectie nodig in Geleen of omgeving? Geef ons dan gerust een belletje. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat uw lekkage verleden tijd is.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner