Skip to main content

Lekdetectie Hellevoetsluis

Een kleine lekkage kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Zo kunt u door een simpele lekkage jaarlijks al enkele honderden euro’s verliezen. Heeft u dus een lekkage en is het voor u onduidelijk waar deze zich bevindt, wij sporen de lekkage op door middel van lekdetectie. Woont u in (de buurt) van Hellevoetsluis en bent u op zoek naar lekdetectie, neem dan snel contact met ons op.

Lekdetectie inschakelen

Wanneer u een lekkage ontdekt is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de afdeling Lekdetectie Hellevoetsluis. Zo voorkomt u grotere schade. Dankzij onze 24-uursservice kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week inschakelen.
Wij sporen de lekkage in uw huis op door middel van lekdetectie. Dankzij deze gespecialiseerde apparatuur is hak- en breekwerk niet meer nodig. Dankzij onze lekdetectie bespaart u dus op onnodig breek- en herstelwerk en wordt de lekkage tot op de centimeter nauwkeurig gevonden.

Verschillende vormen van lekdetectie

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van lekdetectie. Daarnaast maken wij altijd gebruik van de allernieuwste opsporingsmethodes op het gebied van lekdetectie. Geen lekkage is namelijk hetzelfde, dit geldt ook voor de manier van het opsporen van de lekkage. Bij het opsporen van uw lekkage door middel van lekdetectie kunnen verschillende methodes gebruikt worden.
Bij de kleurstofmethode wordt een kleurstof toegevoegd aan het leidingwater. Aan de kleur van het water kan worden herkend waar de lekkage zit. Bij een drukproef wordt de luchtdruk verhoogd in een afgesloten leiding, of gedeelte hiervan. Wanneer de luchtdruk daalt, is er een lek in de leiding.

24-uursservice lekdetectie Hellevoetsluis

Dankzij onze 24-uursservice zijn wij altijd snel bij u ter plaatse. Ideaal voor lekdetectie in Hellevoetsluis en omstreken. U kunt ons dag en nacht bereiken op het nummer: +31(0)40-2421234 of stuur ons een e-mail via info@lekdetectie.nl. Onze gemotiveerde en ervaren medewerkers voorzien u graag van advies en informatie over lekdetectie.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.