Skip to main content

Lekkage dakkapel

Heeft u een lekkage in de dakkapel? Dan moet dat verholpen en gerepareerd worden. Een lekkage aan de dakkapel is erg vervelend, maar hoeft niet heel ernstig te zijn. Lekdetectie spoort de lekkage op en voert de reparatie uit. Met speciale lekdetectie technieken gaan wij aan de slag en realiseren wij voor u een oplossing op maat. Wij achterhalen de oorzaak van de lekkage en zorgen ervoor dat de ongemakken binnen de kortste keren verleden tijd zijn.

Het opsporen van waterlekkages

Heeft u een lekkage ontdekt aan uw dakkapel? Of op een andere plek in uw huis? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Zodoende voorkomt u eventuele vervolgschade. Wij hebben een 24-uursservice en we verhelpen op zeer korte termijn het lek. Bij het inschakelen van Lekdetectie vindt er een visuele inspectie van de dakkapel plaats. Bovendien gebruiken wij speciale lekdetectie-apparatuur om het lek nauwkeurig te lokaliseren. Wij kunnen hiervoor o.a. de volgende hulpmiddelen inzetten:

Dé specialist bij lekkage dakkapel

Door onze expertise en geavanceerde hulpmiddelen sporen wij ieder lek tot op de millimeter nauwkeurig op. Daarbij is geen hak- en breekwerk nodig. U heeft weinig overlast én kunt hierdoor besparen op reparatiekosten. Het is derhalve belangrijk om bij lekkages hulp van Lekdetectie in te schakelen!

Gebruik van Lekdetectie is in veel gevallen kosteloos!

Opstalverzekeringen dekken schades die zijn ontstaan door lekkage. Wel moet duidelijk zijn dat de lekkage niet voorkomen had kunnen worden. Veel verzekeringen verschillen echter onderling in het dekken van de kosten van lekkage. Wij raden u daarom aan om de voorwaarden van de verzekering goed door te nemen. Wanneer de lekkage aan uw dakkapel wordt vergoed, handelen wij dit af met uw verzekering. Wel zo makkelijk voor u, en zo kunt u zich blijven bezighouden met uw eigen werkzaamheden.

Direct lekkage dakkapel verhelpen én repareren

Neem direct contact op met Lekdetectie. Onze specialisten staan 24/7 klaar voor het verhelpen van lekkages bij u thuis!