Skip to main content

Lekdetectie Hilversum

Last van een lekkage en lekdetectie nodig in Hilversum of omstreken om het op te lossen? Het is zaak om zo spoedig mogelijk in te grijpen, zodat eventuele vervolgschade miniem blijft. Met behulp van lekdetectie wordt een lekkage snel en makkelijk opgespoord door geavanceerde technieken. Door te blijven investeren in onze medewerkers en apparatuur zijn wij ieder lek te baas. Lekdetectie technieken die wij de laatste jaren onder de knie hebben gekregen, zijn: endoscoop, infrarood, kleurstoftest, rooktest, ultrasoon en vochtmeting. Afhankelijk van het soort lek bepalen wij welke geavanceerde techniek noodzakelijk is om de lekkage op te sporen.

Gasdetector

Bij een lekkage denkt u vast snel aan een waterlekkage. Het kan echter ook voorkomen dat er een gaslek is ontstaan in bijvoorbeeld uw cv. Dit is zeer schadelijk voor uw gezondheid. Ruikt u in uw woning of bedrijfspand een gaslek? Onderneem dan direct actie en ontruim het pand. Meer hoeft u niet te doen, onderneem dan ook niet zelf verdere actie om het lek op te sporen. Echte specialisten, zoals Lekdetectie, staan klaar om het gaslek te vinden en repareren met gasdetectie. Met onze methoden zetten wij onder druk een gas in de leiding, zodat wij precies weten waar het lek zit. Zodoende worden gevaarlijke situaties vermeden en kunt u weer terug naar uw oude werkzaamheden.

Lekdetectie in de buurt?

Met onze 24-uurs regeling zijn we snel bij u ter plaatse, ideaal voor lekdetectie in Hilversum en omstreken. Voor calamiteiten op feestdagen, in het weekend of de avonduren kunt u direct bellen naar +31(0)40-2421234. Wij snappen hoe vervelend een lekkage is en dat hier direct op moeten worden ingespeeld. Aarzel dan niet wanneer u hier mee te maken heeft, wij helpen u graag. Heeft u een vraag over lekdetectie in Hilversum of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op per mail of telefoon. Lekdetectie helpt u verder!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.