Skip to main content

Lekdetectie Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat snel lekdetectie in Rotterdam kan uitvoeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een 24-uursdienst, waardoor wij altijd snel ter plaatsen zijn.

Lekkage opsporen Rotterdam

Zowel lekkages in leidingen als daklekkage kunnen dankzij lekdetectie gevonden worden. In beide gevallen is het belangrijk om snel te handelen wanneer u een lekkage ontdekt. Vochtige vlekken op het plafond en op muren kunnen gevaarlijk worden, hier kunnen namelijk schimmels ontstaan. Deze schimmels kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Woont u in (de omgeving) van Rotterdam en zoekt u een lekdetectie bedrijf voor het opsporen en repareren van lekkages, neem dan snel contact met ons op. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van lekdetectie, hierdoor hoeft het opsporen van lekkage niet meer voor veel overlast te leiden. Wij maken onder andere gebruik van thermografie, ultrasoon detectie en rookgasdetectie.

Expert op het gebied van lekdetectie in Rotterdam

Onze medewerkers zijn, dankzij jarenlange ervaring op het gebied van lekdetectie, experts te noemen. Wij zijn gespecialiseerd is het opsporen van alle mogelijke lekkages. Of dit nu een badkamerlekkage is of een lekkage in de vloerverwarming, wij vinden het lek!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel in te grijpen wanneer u een lekkage ontdekt. Daarom bieden wij ook in Rotterdam een 24-uursdienst, zodat wij snel lekdetectie bij u kunnen uitvoeren. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week, wij staan dag en nacht voor u klaar. Neem direct contact met ons op!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.