Skip to main content

Lekdetectie Apeldoorn

Voor professionele lekdetectie in en rondom Apeldoorn neemt u contact op met Braat Lekdetectie. Met meerdere vestigingen in Nederland kunnen wij u zeer goed van dienst zijn door heel het land. Heeft u lekdetectie in Apeldoorn nodig? Of misschien bent u gehuisvest in het zuiden van Nederland? Geen probleem, wij komen graag naar u toe binnen 24 uur. Zo verhelpen wij op een zeer snelle wijze uw lekkage, zodat vervolgschade tot het minimum wordt beperkt.

Zowel binnen- als buitenshuis

Wij hebben ons de laatste jaren weten te specialiseren in diverse meettechnieken. Doordat wij bovendien met de nieuwste apparatuur werken, zijn wij dé specialist voor iedere lekkage. Braat Lekdetectie maakt hierbij geen onderscheid tussen een lekkage binnenshuis of buiten de deur. Wij stellen het soort lek vast en gebruiken hiervoor het meest geschikte lekdetectie apparaat. Een lekkage kan onder andere op de volgende plaatsen in en rondom uw huis optreden:

  • Daklekkage;
  • CV lekkage;
  • Plafondlekkage;
  • Badkamer lekkage;
  • Waterleiding lekkage;
  • Zwembad lekkage.

Met andere woorden: op zeer veel plekken kan een vervelend lek optreden. Bij zichtbare verschijnselen van lekkages dient u direct in te grijpen en professionele te vragen. Dit is noodzakelijk om verdere schade te beperken.

Verzekeraars

Braat Lekdetectie werkt nauwkeurig samen met verzekeraars. Een snel meetrapport heeft u derhalve snel in uw handen. Service is één van de speerpunten waar wij voor willen staan. Daarom nemen wij alle zorg uit uw handen weg. Indien u opstal verzekerd bent, nemen wij contact op met uw verzekeraar. Kortom: weinig geregel, terwijl de kosten van lekdetectie worden vergoed.

Meer weten over Braat Lekdetectie? Wij verzoeken u om dan direct contact op te nemen met ons. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om onduidelijkheden en enige twijfelingen weg te nemen. Wij zorgen ervoor dat iedere lekkage snel en zonder hak- en breekwerk verdwijnt!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.