Skip to main content

Lekdetectie Heerlen

Bent u woonachtig in (de omgeving) van Heerlen en heeft u last van een lekkage? Neem dan contact op met onze lekdetectie in Heerlen. Het is namelijk belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer u een lekkage ontdekt. Te lang wachten kan namelijk leiden tot grote schade, waardoor de reparatiekosten ook weer stijgen. Wij zijn 24/7 beschikbaar om lekdetectie in Heerlen uit te voeren, zodat u snel van uw lekkage af bent.

Opsporingstechnieken lekdetectie Heerlen

Wij maken gebruik van de nieuwste opsporingstechnieken om uw lekkage in (de omgeving) van Heerlen op te sporen. Technieken die wij onder andere gebruiken bij het vinden van een lekkage zijn: infrarood, kleurstoffentest, rooktest een een vochtmeting. Zo wordt door middel van infrarood lekdetectie de temperatuurschillen gemeten. Vaak wordt deze techniek gebruikt bij het opsporen van een lekkage in de vloerverwarming of warmteleidingen. De opsporingstechniek door middel van een kleurstoffentest wordt vaak gebruikt bij het opsporen van daklekkages. Op de plek waar de kleurstof zichtbaar wordt, vindt men het lek.

Wij zijn uw adres wanneer u op zoek bent naar lekdetectie in Heerlen. Bij het opsporen van een lekkage in uw dakbedekking of afvoerleiding maken wij gebruik van de opsporingstechniek door middel van een rooktest. Door middel van een rookgenerator wordt er onder hoge druk rook onder een dekbedekking geblazen. Wij kunnen via deze techniek de exacte locatie van uw lekkage vaststellen. Lekdetectie Heerlen zet vaak vochtmetingen, in combinatie met andere lekdetectiemethoden in. Met een vochtmeter wordt er gezocht naar hoge concentraties vocht in wanden of vloeren. Als de vochtwaarde hoog is, is de kans groot dat de lekkage op die plek zit.

24-uursservice lekdetectie Heerlen

Binnen Heerlen bieden wij een 24-uurservice. Ontdekt u een lekkage, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Binnen 24 uur zijn wij bij u in Heerlen om lekdetectie uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw lekkage snel wordt opgespoord en gerepareerd.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.