Skip to main content

Lekdetectie Nuenen

Als u op zoek bent naar een partij die lekdetectie in Nuenen snel en efficiënt kan uitvoeren, dan bent u bij Braat Lekdetectie aan het juiste adres! Gevestigd in Waalre zijn wij snel ter plaatse en bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Ontdek de service en moderne detectietechnieken van Braat Lekdetectie en zorg ervoor dat de boel binnen een mum van tijd weer gerepareerd is!

Waarom Braat Lekdetectie in Nuenen?

  • Tientallen jaren aan ervaring en expertise.
  • Geavanceerde apparatuur en moderne detectietechnieken.
  • Nauwkeurige opsporing om onnodig hak- en breekwerk te voorkomen.
  • Bespaar kosten door het lek vroegtijdig te traceren.
  • Voorkom gevaarlijke situaties; wij hebben de ervaring om risico’s goed in te kunnen schatten.
  • 24-uurs service: Bij nood kunt u ons dag en nacht bereiken en zijn wij snel ter plaatse.

Een lekkage zit lang niet altijd op de plaats waar u hem vermoedt; sporen zoals kringen op de muur of waterdruppels zijn vaak slechts een indicatie dat er wat mis is. Met onze apparatuur hebben wij het lek snel opgespoord. Verdere schade en ook onnodig hak- en breekwerk wordt op deze manier voorkomen.

Voor elk lek een techniek

Een lek in de badkamer, een lekkage in de vloerverwarming of een daklekkage: Elk lek vraag soms om een speciale techniek om het op te sporen. Vaak beginnen we met een visuele inspectie, en ook een drukproeftest is een efficiënte manier om te bepalen of er een lekkage in een bepaalde leiding zit. Een voorbeeld van andere druktechnieken is bijvoorbeeld infrarood; daarmee kunnen we warmteverschillen detecteren. Dat is handig voor het heel nauwkeurig opsporen van een lekkage in de vloerverwarming. Wij kunnen de volgende lekkages met onze technieken opsporen:

Ook voor het opsporen van een lekkage op grotere hoogte kunt u ons in Nuenen inschakelen. Wij beschikken namelijk over twee eigen hoogwerkers die we daarvoor snel kunnen inzetten.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over lekdetectie in Nuenen door Braat Lekdetectie kunt u altijd even contact opnemen. Heeft u een spoedgeval? Ook ’s nachts en  in het weekend zijn wij bereikbaar op 040-2421234. Braat Lekdetectie: voor snelle en efficiënte opsporing van elke lekkage!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.