Skip to main content

Gaslekdetectie

Wilt u door middel van gaslekdetectie snel van uw lek af zijn? Bij een gaslek dient er vrijwel direct actie te worden ondernomen. Opsporen van het gaslek is van cruciaal belang om gevaarlijke situaties te vermijden. Ruikt u in uw woning of directe omgeving een gaslucht? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Lekdetectie voor gasdetectie om het gaslek op te sporen. Vermijd gevaarlijke situaties en explosies en schakel de specialist in. U kunt dan zelf weer zo snel mogelijk overgaan tot de orde van de dag.

Gasdetector voor gaslek opsporen

Steeds meer mensen schaffen een gasdetector aan. Dit apparaat geeft aan of een ruimte gevuld is met schadelijke stoffen. Ideaal om uzelf en anderen op tijd in veiligheid te brengen. Hier houdt het echter niet op. U heeft gasdetectie nodig om het gaslek op te sporen. Gasdetectie wordt gebruikt om lekkages in diverse soorten leidingsystemen op te sporen.

Wat doet Lekdetectie precies? Wij zetten met deze methode onder druk een gas in de leiding, zodat deze via de lekkage weer uit de leiding stroomt. Vervolgens kunnen wij met onze geavanceerde nauwkeurige meetapparatuur de exacte locatie van de lekkage bepalen. Zo wordt het gaslek in korte tijd gevonden en gerepareerd. Het grote voordeel hiervan is dat onnodig hak- en breekwerk wordt vermeden. Met andere woorden: gasdetectie is zowel tijd- als kostenbesparend.

Toepassing gaslekdetectie

Een gaslek kan overal optreden. Denk aan uw eigen badkamer of woonkamer, maar ook aan zeer grote transportleidingen. Of u ons nodig heeft als particulier of als bedrijf: Lekdetectie staat dag en nacht voor u klaar. Voor elke situatie geldt dat Lekdetectie het gaslek kan opsporen.

Aarzel dus niet langer en kom direct in contact met ons. Door onze 24/7 service kunnen wij u op ieder moment helpen, ongeacht waar het gaslek heeft plaatsgevonden. Door onze vele vestigingen in Nederland kunnen wij op ieder adres zeer snel ter plaatse zijn. Geen gaslekkage in Nederland is Lekdetectie te baas!

Wij detecteren elk lek, hoe klein ook

Wilt u uw gasleidingnet preventief laten controleren? Of vermoedt u een lekkage? Schakel dan de professionals van Lekdetectie in. Met onze nauwkeurige, geavanceerde meetapparatuur sporen we zelfs de kleinste lekkages op in elk aardgas- en propaangasnet. Ook lekkages die met het oog of ‘de neus’ niet zijn waar te nemen.