Skip to main content

Lekdetectie Dordrecht

Last van rare kringen, schadelijke schimmels of loshangend behang? Dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid last van een lekkage. Om ernstige schade aan uw bedrijfspand of woning te voorkomen, is het zaak om vrijwel direct in contact te komen met een lekdetectiespecialist. Water dringt zichzelf immers in alle structuren, waardoor schade direct ontstaat. Hierdoor is het voor uzelf moeilijker om de exacte plaats van de lekkage op te sporen. In plaats van zelf onnodig te slopen om de leiding bloot te leggen, raden wij aan om met geavanceerde apparatuur de bron te vinden. Lekdetectie helpt u graag met uw lek en levert de schade naar wens af. Voor lekdetectie in Dordrecht en omgeving staan wij daarom voor u paraat!

Wat doet Lekdetectie Dordrecht?

Met behulp van geavanceerde apparatuur en technieken weten wij uw lek op zeer nauwkeurige wijze te lokaliseren. Afhankelijk van het soort lekkage gebruiken wij een specialistische methode om de positie van het lek te vinden. Hierdoor weten wij eventueel hak- en breekwerk tot een minimum te beperken. Wij maken slechts een een kleine opening om het lek te vinden, waardoor u bespaart op hoge kosten van herstel. Bovendien nemen wij het verdere verloop richting uw verzekeraar op ons. Indien uw opstalverzekering waterschade dekt, bent u geen kosten kwijt met het inhuren van Lekdetectie! Wij willen onszelf graag profileren als een totaalpartner naar u toe. Onze beloftes komen wij na en wij zorgen dat u op de best mogelijke manier wordt geholpen. Niet voor niets staat service bij ons in dikgedrukte woorden geschreven.

Beschikbaar door heel Nederland

Met onze middelen zijn wij snel ter plaatsen bij u thuis. Voor Lekdetectie in Dordrecht en omgeving huurt u ons in. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met één van onze medewerkers. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor noodgevallen. Lekdetectie begrijpt als geen ander dat er direct ingegrepen dient te worden bij een lekkage!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.