Skip to main content

Lekdetectie Leiden

Het opsporen en repareren van lekkages is het vakgebied van Lekdetectie. Voor lekdetectie omgeving Leiden bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Kenmerken voor onze dienstverlening zijn:

  • Vakkundig en gemotiveerd personeel
  • 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar
  • Geavanceerd meetwerk, zonder hak- en breekwerk
  • Gespecialiseerd in alle vormen van lekdetectie
  • Snel een meetrapport op maat geleverd

Indien u een lek of lekkage in uw huis in Leiden vindt, dient u direct Lekdetectie in te schakelen. U verkrijgt snel vervolgschade, waar u al helemaal niet op zit te wachten. Met gespecialiseerde medewerkers zorgen wij ervoor dat het lek snel gevonden en gemaakt wordt, waardoor eventuele gevaren worden voorkomen. Vaak wordt gedacht dat een klein lek voor weinig schade zorgt. Echter gaat het verder dan een paar druppels of rare reuk die u ruikt. Wat te denken van schadelijke schimmels die verschijnen na een lekkage? Of schadelijke stoffen die vrijkomen na een onschuldig lek? Het is hierdoor zaak om tijdig en snel in te grijpen. Wij van Lekdetectie staan voor u klaar om u van uw problemen af te helpen.

Waar sporen wij lekkages op?

Bij alle soorten lekkages kunt u op ons rekenen. Binnen of buiten; door onze geavanceerde apparatuur meten wij ieder lek nauwkeurig op. Zo vinden wij snel uw lek en kunt u weer over tot de orde van de dag. Niet voor niets staan wij als Lekdetectie.nl hoog aangeschreven bij diverse verzekeraars. Bovendien worden de kosten voor u zeer beperkt met water- en vervolgschade, wanneer u opstal verzekerd bent. Met andere woorden moet u niet wachten en ons direct in schakelen! Kent u enige twijfels? Kom in contact met onze specialisten en laat uw twijfels wegnemen. Wij gaan door waar andere bedrijven stoppen en leveren extra service aan u. Dat is waar Lekdetectie.nl voor staat!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.