Skip to main content

Lekdetectie Eindhoven

Bent u op zoek naar dé specialist in lekdetectie regio Eindhoven? Een lekkage is een vervelend, maar helaas een regelmatig voorkomend probleem. Lekkages worden door Lekdetectie snel en vakkundig opgespoord. Zodoende worden eventuele hak- en breekwerkzaamheden tot het minimum beperkt. Dit scheelt uiteindelijk aanzienlijk in de kosten. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze 24-uursdienst.

24/7 paraat voor lekdetectie in Eindhoven

Wij beschikken over een 24-uursdienst. Hierdoor staan wij dag en nacht klaar voor het uitvoeren van lekdetectie werkzaamheden in Eindhoven en omgeving. Er bestaan verschillende soorten lekkages. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage aan uw dak, plafond of vloerverwarming? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dit is belangrijk om vervolgschade te voorkomen.

Voor het lokaliseren van lekkages maken wij gebruik van diverse speciale meet- en detectietechnieken. Elke lekkage heeft namelijk een andere methode nodig om gelokaliseerd te worden. Wij geven u een deskundig en vrijblijvend advies voor de oplossing van uw lekkage. Omdat wij gevestigd zitten in Eindhoven, kunnen wij snel lekdetectie uitvoeren in deze omgeving.

Zelf een lekkage opsporen

Voordat u ons belt om een lekkage op te sporen, kunt u ook even zelf kijken of u het lek kan opsporen. Om zelf een lekkage op te sporen kunt u allereerst alle zichtbare leidingen controleren. Hierbij is het verstandig om de leidingen langs te lopen op vochtplekken of sporen van kalk. Met een stukje keukenrol in uw hand kunt u langs de leidingen gaan om er achter te komen of er ergens vocht op de leidingen te vinden is.

Door vochtplekken op de muur of in het plafond te volgen, kunt u zelf al vaak een goede inschatting maken waar het lek ongeveer zal zitten. Daar waar de schade het grootst is, zal het lek ergens zitten. Ook aan kromgetrokken en verkleurde kitranden kunt u zien dat het lek dichtbij is.

Verzekering waterschade

Wanneer u beschikt over een opstalverzekering, welke waterschade en breekwerkzaamheden dekt, zal de verzekering de kosten vergoeden. De verzekering is namelijk voorstander van het gebruik van lekdetectie.

Lekdetectie is kostenbesparend

Het opsporen van een lekkage wordt als vervelend gezien, omdat dit kan zorgen voor grotere schade. Tegenwoordig is dit niet meer aan de orde, wij sporen de lekkage met de nieuwste technieken snel op. Voor elke vorm van lekkage hebben wij speciale meet- en detectietechniek. Hierdoor wordt een lekkage zo precies mogelijk opgespoord, waardoor er slechts een kleine opening gemaakt hoeft te worden. Hiermee bespaart u op de kosten. Ben u dus op zoek naar dé specialist in lekdetectie regio Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lekdetectie in Eindhoven inschakelen?

Om verdere waterschade te voorkomen staan we 24/7 voor u klaar. Neem direct contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en sturen z.s.m. passende hulp uw kant op. Lekdetectie.nl is actief in heel Nederland, dus ook bij uw woning in Eindhoven.