Skip to main content

Lekdetectie Lommel

Woont u in Lommel en heeft u een lekkage? Wilt u dat die zo snel mogelijk wordt opgespoord? Braat Lekdetectie uit Waalre kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Neem daarom snel contact met ons op, dan zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse om het lek te lokaliseren. Zonder hak- en breekwerk, en mét een rapportage. Zo kan uw lekkage snel gerepareerd worden!

Lekdetectie Lommel: snel en efficiënt

Braat Lekdetectie is gespecialiseerd in het efficiënt opsporen van lekkages met behulp van geavanceerde apparatuur en zowel moderne als traditionele technieken. Wij willen lekkages snel en nauwkeurig lokaliseren zonder onnodig hak- en breekwerk uit te voeren. Wij kiezen de meest geschikte methode op basis van de aard en de locatie van het lek. Elke lekkage kunnen wij opsporen. Denk daarbij aan:

24-uurs service voor lekdetectie in Lommel

Een lekkage dient zo snel mogelijk opgespoord te worden om de vervolgschade zoveel mogelijk te beperken. Daarom zijn wij altijd bereikbaar, óók ’s avonds en in het weekend. We komen dan zo snel mogelijk ter plaatse en zullen direct de nodige maatregelen treffen. We sporen het lek op met behulp van de meest adequate methode en zullen een rapport opmaken. Met zo min mogelijk hak- en breekwerk zorgen wij ervoor dat het lekkage en de schade hersteld kunnen worden.

Verzekeringsmaatschappijen eisen vaak een lekdetectierapport wanneer u schade wilt claimen. Ook dat kunnen wij u uiteraard leveren: een helder rapport dat voor iedereen goed leesbaar is. De lekdetectie zelf wordt overigens door veel verzekeringen ook vergoed.

Waterschade oplossen

Is er waterschade ontstaan door de lekkage? Wij beschikken over de juiste apparatuur om de getroffen ruimte snel en efficiënt te drogen. Zo kunnen we water wegpompen en ook maken we gebruik van diverse apparatuur zoals blowers en bouwdrogers. Zelfs olie kunnen we wegpompen.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze services voor lekdetectie in Lommel? Of heeft u ons snel nodig? Neem dan zeker contact met ons op. Wij informeren u graag en zijn snel ter plaatse wanneer u een lekdetectie uit wilt laten voeren!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.