Skip to main content

24-uurs service

Wij begrijpen dat een lekkage heel vervelend is en soms al snel veel schade kan opleveren. Het is dan ook van het grootste belang dat deze zo snel mogelijk wordt opgespoord. Met onze 24-uurs service staan wij  24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Onze vakkundige medewerkers kunnen binnen korte tijd bij u op locatie zijn om snel de lekkage voor u op te sporen. Uiteraard kunt u ook rekenen op professioneel advies over de oplossingsmogelijkheden. Lekdetectie: voor al uw lekkages!

24-uurs service voor verschillende lekkages

Elke lekkage, klein of groot, kan potentieel grote gevolgen hebben. Zo kan een lekkage in de badkamer leiden tot schade in muren, plafonds etc. van andere ruimtes in uw huis, of misschien zelfs wel in dat van uw buren. Voor een lekkage in de vloerverwarming geldt hetzelfde. Gelukkig kunnen wij zo’n lek met onze moderne apparatuur en geavanceerde technieken probleemloos en nauwkeurig opsporen. Om het lek te verhelpen, hoeft er zo slechts een klein stukje vloer te worden opengebroken.

Naast deze lekkages, kunnen wij u ook helpen met het opsporen van lekkages op andere plaatsen in uw woning of pand, zoals:

Opsporen en oplossen, 24 uur per dag

Wij gebruiken verschillende moderne technieken voor het opsporen van lekkages. Zo gebruiken wij vaak de infrarood techniek voor het detecteren van lekkages in de verwarming en waterleidingen. Ook gebruiken we soms de ultrasoon techniek. Daarmee kunnen we snel een lekkage opsporen door het unieke geluid van een lekkage, dat door een mens niet waargenomen kan worden, te versterken. Andere technieken die we gebruiken zijn bijvoorbeeld vochtmetingen en druktesten, en natuurlijk een visuele inspectie.

24-uurs service bij waterschade

Ook voor het drogen van waterschade kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Staat uw woning blank door hevige regenval of een lekkage? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn dan zo snel mogelijk ter plaatse om u te helpen de boel weer droog te krijgen. Daarvoor hebben wij allerlei apparatuur tot onze beschikking. We pompen water weg en zorgen er met speciale machines en technieken voor, dat uw ruimte zo snel mogelijk weer droog is.