Skip to main content

Lekdetectie Amersfoort

Op zoek naar lekdetectie in Amersfoort? Zoek dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Vaak denkt u bij een lekkage aan vochtige vlekken in de muur of op uw plafond. Maar een lekkage kan op veel meer plaatsen voorkomen. Belangrijk is dat u snel ingrijpt wanneer u een lekkage ontdekt. Wij bieden een 24-uursservice waardoor wij lekdetectie in regio Amersfoort snel kunnen uitvoeren.

Waarom Lekdetectie Amersfoort?

Het voordeel van lekdetectie is dat het mogelijk is om alle soorten lekkages op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van lekdetectie vinden wij uw lekkage altijd tot op de centimeter nauwkeurig. Of het nu gaat om een lekkage in de keuken, badkamer, zolder of kelder, wij vinden uw lekkage en zorgen ervoor dat deze gerepareerd wordt.
Daarnaast zijn wij u 24 uur per dag en 7 dagen per week van dienst. Hierdoor kunnen onze ervaren medewerkers u altijd snel van dienst zijn.

Lekdetectie technieken

Afhankelijk van het soort lekkage zet Lekdetectie.nl verschillende lekdetectie technieken in. Hiermee sporen wij uw lekkage snel, nauwkeurig en zonder onnodig hak- en breekwerk op. Iedere lekkage is verschillend en heeft andere lekdetectie technieken nodig. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan infrarood techniek, rooktesten en kleurstoftesten. Een infraroodtest kan lekkages in vloerverwarming en cv-leidingen opsporen door de temperatuurverschillen te meten. Rooktesten worden voornamelijk gebruikt bij lekkages aan een plat dak. Door een rookgenerator te gebruiken kunnen wij hoge druk blazen onder de dakbedekking. Op de plek de plek van de lekkage komt dan rook vrij. Zo vinden wij de exacte locatie van uw daklekkage. Bij een kleurstoftest worden leidingen geïnjecteerd met een ongevaarlijke en milieuvriendelijke kleurstof. Deze techniek wordt vooral ingezet bij het vinden bij een daklekkage en lekkages in leidingen. Met deze techniek wordt het verloop van de leiding gevolgd en zal de lekkage snel en precies gevonden worden.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner