Skip to main content

Lekdetectie in Veldhoven door Lekdetectie.nl

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand in Veldhoven? Het team van Lekdetectie.nl is snel ter plaatse! Dankzij de 24-uursservice kunt u ons in spoedgevallen dag en nacht bereiken. Of het nu gaat om een gaslek, een lek in waterleiding of vloerverwarming, een zwembad- of een daklekkage: wij sporen de locatie van het lek snel op zodat verdere schade zo veel mogelijk beperkt wordt.

Waarom Braat Lekdetectie in Veldhoven inschakelen?

Lekdetectie.nl is een initiatief van Braat Lekdetectie. In Veldhoven zijn wij snel ter plaatse om de lekdetectie uit te voeren en verdere schade te voorkomen.

  • Tientallen jaren aan ervaring;
  • Snel ter plaatse;
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar;
  • Geavanceerde apparatuur en moderne technieken voor nauwkeurige opsporing;
  • Helder lekkagerapport voor de verzekering.

24/7 bereikbaar

Soms kan het opsporen van een lek echt niet langer wachten. Bijvoorbeeld als het lek een direct gevaar vormt voor de veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan een gaslek of een lek in een waterleiding dat overstromingen veroorzaakt. Bij een daklekkage die veroorzaakt is door een hevige regenbui, kan er al snel grote schade ontstaan. En ook voor de verzekering is het dan zaak om een lekkage zo snel mogelijk te melden. Dankzij onze 24-uursdienst kunt u ons in spoedgevallen altijd bereiken. Ons team staat paraat om de lekdetectie bij u in Veldhoven zo snel mogelijk uit te voeren.

Bespaar op kosten met lekdetectie

Gelukkig kunnen we een lekdetectie tegenwoordig uitvoeren zonder dat we allerlei hak- en breekwerk hoeven te verrichten. Dankzij speciale meet- en detectietechnieken sporen we een lekkage zo nauwkeurig op, dat er alleen een kleine opening gemaakt hoeft te worden voor de reparatie. Het zal dus veel kosten besparen, zeker als de detectie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Daarnaast is de lekdetectie met een opstalverzekering in veel gevallen gewoon gedekt. Voor de verzekering leveren we ook altijd een helder en duidelijk lekkagerapport met onze bevindingen.

Voor elke lekkage een efficiënte detectietechniek

Braat Lekdetectie kan elke lekkagesoort snel en efficiënt opsporen zonder sloopwerk. We kunnen een endoscopie uitvoeren, waarbij we met een camera de leiding ingaan op zoek naar het lek; ook een rookproef of een infrarood inspectie is mogelijk. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld eenvoudig een lekkage in de vloerverwarming opsporen zonder de halve vloer open te hoeven breken.

Neem vandaag nog contact op met Braat Lekdetectie!

Hoe eerder u de lekkage laat opsporen, hoe meer schade u voorkomt. Wacht daarom niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met Lekdetectie.nl voor uw lekkage in Veldhoven. Wij komen dan zo snel mogelijk ter plaatse en zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige lokalisering van de lekkage.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.