Skip to main content

Lekkage plafond

Heeft u een lekkage aan het plafond? Het is belangrijk om bij lekkages zo snel mogelijk de oorzaak te vinden. Ziet u kringen op uw plafond verschijnen? Neem dan direct contact op met Lekdetectie om het lek op te sporen en op te lossen. Wij staan 24/7 voor u klaar met onze service!

Lekkage plafond opsporen: makkelijk en snel met Lekdetectie

Vocht in het plafond kan door meerdere oorzaken optreden. U kunt bijvoorbeeld denken aan slechte afvoerbuizen of lekkende waterleidingen. Het water ontsnapt en komt uiteindelijk in het plafond terecht. Hierdoor ontstaan vaak verkleurde kringen aan het plafond op de plek waar het water zich ophoopt.

Verder kunnen daklekkages of badkamerlekkages ook zorgen voor kringen op het plafond. Het kan zelfs voorkomen dat de schade ontstaat op een andere plek dan waar de daadwerkelijke lekkage is! Het is daarom zaak om bij lekkages echte specialisten in te schakelen die het lek eenvoudig tot op de millimeter kunnen achterhalen.

Wat te doen bij lekkage plafond?

Ontdekt u kringen in uw plafond, of heeft u een vermoeden dat er ergens een lekkage zit? Schakel dan Lekdetectie in om de oorzaak zo snel mogelijk te vinden. Wij vinden de precieze plek van de lekkage, zodat breekwerk wordt vermeden. Dit zal uiteindelijk resulteren in minder kosten!

Lekdetectie is verzekerd!

Het is lastig om zelf de oorzaak van de vochtkringen in uw plafond te vinden. Dit kunt u beter aan ons overlaten. Wel raden wij u aan om foto’s van de schade aan uw plafond te maken. Op deze manier kunt u altijd terugvallen op uw verzekering. Uw inboedelverzekering vergoedt de meeste waterschade. Het is het belangrijk om te laten zien dat u er alles aan gedaan heeft om de schade te voorkomen.

Opsporen en herstellen

Om ons in te schakelen, kunt u Lekdetectie direct bereiken via 040-2421234!