Skip to main content

Lekdetectie Brabant

Heeft u een specialist nodig in lekdetectie in de regio Brabant? Braat Lekdetectie uit Waalre is dé partner voor het opsporen én repareren van lekkages op elke plek in en om het huis. Met moderne technieken en de kennis en ervaring die wij jarenlang hebben opgedaan, weten wij elk lek nauwkeurig op te sporen. Zo worden onnodig hoge kosten en overbodig hak- en breekwerk voorkomen. Ook als u een acuut lekkageprobleem heeft, kunt u ons inschakelen. Ook hebben wij voor spoedgevallen een 24-uurs service!

24 uur per dag lekdetectie in Brabant

Soms is de lekkage van dien aard, dat spoed geboden is. Bij stormschade bijvoorbeeld, of wanneer bij hevige regenval blijkt dat de nieuwe dakkapel toch niet helemaal waterdicht is. Op zulke momenten kunt u Braat Lekdetectie inschakelen. Wij zijn voor de lekdetectie én de reparatie in Brabant snel ter plaatse.

Lekdetectie in Brabant tot op de centimeter nauwkeurig

Vaak zit het lek niet precies op de plaats waar bijvoorbeeld vochtplekken tevoorschijn komen, of is niet precies met het blote oog vast te stellen waar de lekkage zich precies bevindt. Denk bijvoorbeeld aan een lek in de vloerverwarming. Door speciale technieken te gebruiken kunnen we de lekkage tot op een paar centimeter nauwkeurig lokaliseren. Zo wordt een heleboel hak- en breekwerk voorkomen en hoeft de vloer alleen open op de exacte plek van de lekkage. Dat scheelt veel gedoe en een hoop kosten!

Verschillende technieken

Afhankelijk van het soort lekkage en de plaats waar deze zich bevindt, zijn er verschillende technieken die we toepassen om het euvel op te sporen. U kunt ons inschakelen voor het detecteren en repareren van bijvoorbeeld:

Akoestische lekdetectie is een eenvoudige en traditionele manier om de lekkage op te sporen. Een lek heeft namelijk een specifiek geluid dat we met een stethoscoop kunnen horen. Met infrarood techniek kunnen we eenvoudig warmtelekken detecteren, wat handig is bij lekkage in de verwarming. Maar ook een camera inspectie in de leidingen of riolering, een drukproeftest, rook– of kleurstoftest en een endoscopie behoort tot de mogelijkheden. Soms combineren we verschillende technieken, bijvoorbeeld de akoestische lekdetectie met de traceergastechniek.

Neem contact op voor lekdetectie in Brabant

Denkt u dat u een lekkage heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een klein lek kan bij niet tijdig handelen al snel groter worden, met alle gevolgen van dien. Bel ons op 040-2421234 of stuur een mailtje naar info@lekdetectie.nl. Braat Lekdetectie helpt u snel van uw lekkage af!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.