Skip to main content

Lekdetectie Haarlem

Last van een lekkage en heeft u lekdetectie nodig in Haarlem en omstreken om het op te lossen? Het is zeer belangrijk om een lekkage zo spoedig mogelijk te melden. Hierdoor kunt u verdere schade voorkomen en blijven de kosten minimaal. Wij van Lekdetectie zijn dé specialist voor u in (omgeving) Haarlem.

Schade minimaliseren én kosten besparen

Er zijn veel soorten lekkages. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage aan het dak, plafond of zelfs de vloerverwarming? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Dit is namelijk al de 1e stap op vervolgschade te voorkomen. Voor het lokaliseren van een lekkages gebruiken wij diverse speciale meet- en detectietechnieken. Door het hak- en breekwerk te beperken zorgen wij ervoor dat we de schade aan uw woning zo klein mogelijk houden. Dit houd dus ook in dat het kostenplaatje ook minimaal blijft.

Verschillende vormen van lekdetectie in Haarlem

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van lekdetectie. Daarnaast maken wij altijd gebruik van de allernieuwste opsporingsmethodes op het gebied van lekdetectie. Geen lekkage is namelijk hetzelfde, dit geldt ook voor de manier van het opsporen van de lekkage. Bij het opsporen van uw lekkage door middel van lekdetectie kunnen verschillende methodes gebruikt worden.
Bij de kleurstofmethode wordt een kleurstof toegevoegd aan het leidingwater. Aan de kleur van het water kan worden herkend waar de lekkage zit. Bij een drukproef wordt de luchtdruk verhoogd in een afgesloten leiding, of gedeelte hiervan. Wanneer de luchtdruk daalt, is er een lek in de leiding.

Direct contact opnemen

Twijfel niet bij een lekkage. Groot of klein een lekkage kan al gauw een heel kostenplaatje zijn. Daarom zijn wij voor elk soort lekkage 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u een lekkage in een woning, bedrijfslocatie of overheidsinstantie geen probleem! Binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep. Zoekt u een lekdetectie in Haarlem of in de buurt van Haarlem? Bij Lekdetectie bent u bij het juiste adres!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner