Skip to main content

Lekdetectie Riethoven

Woont u in Riethoven en heeft u of vermoedt u een lekkage? Schakel dan zo snel mogelijk de specialisten van Lekdetectie.nl in! Braat Lekdetectie uit Waalre is snel in Riethoven ter plaatse om nauwkeurig te bepalen waar het lek zich bevindt. Door nauwkeurige lekdetectie kan de schade zo vlug mogelijk gerepareerd worden, zonder dat er veel hak- en breekwerk nodig is. Voorkom oplopende kosten door uitbreidende schade en bel ons vandaag nog!

Waarom Braat Lekdetectie?

  • Tientallen jaren aan ervaring;
  • 24 uur per dag paraat;
  • Snel ter plaatse;
  • Nauwkeurige opsporing met geavanceerde apparatuur en moderne lekdetectietechnieken;
  • Helder lekkagerapport voor de verzekering.

Snelle lekdetectie voorkomt dat de schade groter wordt

Een lekkage begint vaak klein, maar kan al snel veel schade veroorzaken. De lekkage zelf is in veel gevallen niet eens direct te zien. Pas als zich vlekken in de muren of het plafond vormen, begint u wat te vermoeden. Het is dan belangrijk om zo snel mogelijk te schakelen met een professional in lekdetectie. Het komt namelijk vaak voor dat de lekkage zich elders bevindt, en niet op de plek waar de gevolgen zichtbaar zijn. Braat Lekdetectie is snel ter plaatse in Riethoven om uw lekkage tot op enkele centimeters nauwkeurig te lokaliseren. Zo voorkomt u niet alleen verdere schade, maar ook onnodig hak- en breekwerk in muur, vloer of plafond.

24/7 lekdetectie in Riethoven

Het is dus belangrijk dat een lekkage zo snel mogelijk wordt opgespoord; soms is er zelfs haast bij geboden. Braat Lekdetectie is daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zelfs ’s avonds en in het weekend kunt u ons dus bellen. Wij sturen dan zo snel mogelijk iemand naar u toe om het lek op te sporen. Wilt u de schade verhalen op uw verzekering, dan heeft u vaak ook een lekdetectierapport nodig; ook dit kunnen wij uiteraard voor u in orde maken.

Voor elk lek de juiste detectiemethode

Wat voor lekkage heeft u? Dat maakt voor ons niets uit. Wij kunnen elke lekkagesoort snel en efficiënt opsporen. Daarvoor kunnen we verschillende technieken en apparatuur gebruiken.  Wij detecteren moeiteloos de volgende lekkages voor u:

Waar het lek zich ook bevindt, en welke aard de lekkage ook heeft: wij sporen het probleemloos op door de juiste methode in te zetten. Vermoedt u een lek in de vloerverwarming? Dan kunnen we met infrarood tot op de centimeter nauwkeurig bepalen waar het mis gaat. Zo hoeft niet de hele vloer opengebroken te worden, maar alleen op de plaats van het lek een opening gemaakt te worden. Zit er een lek op een lastig bereikbare plaats in de afvoer, bijvoorbeeld onder de badkamervloer? We kunnen met een endoscopie de exacte plaats bepalen. Andere opsporingsmethodes zijn bijvoorbeeld een drukproeftest, een kleurstoftest, een rioolcamera inspectie of een rooktest. Wij zorgen er altijd voor dat we de juiste opsporingstechniek gebruiken om onnodige kosten te voorkomen.

Het drogen van waterschade in Riethoven

Is er waterschade ontstaan? Bij Braat Lekdetectie kunnen we u ook helpen om de boel zo snel mogelijk weer droog te krijgen. Zo hebben we apparatuur beschikbaar om water weg te pompen en om d vloer te drogen. Overigens kan deze apparatuur niet alleen water wegpompen, maar ook andere vloeistoffen zoals bijvoorbeeld olie. Moet er een muur gedoogd worden, dan kunnen onze medewerkers u adviseren over de droogmethode. Een gipsmuur heeft namelijk een andere behandeling nodig dan een gemetselde muur. Kortom: ook bij het verhelpen van waterschade kunnen we u van dienst zijn!

Neem contact op

Heeft u lekdetectie nodig in Riethoven? Neem dan direct contact met ons op; we zijn voor spoedgevallen ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Bel of mail ook gerust als u meer informatie wilt over onze diensten en tarieven. Wij staan voor u klaar!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner