Skip to main content

Lekdetectie Venlo

Vermoedt u een lekkage en heeft u snel een specialist in lekdetectie nodig in Venlo of omstreken? Of heeft u een lek en wilt u dit zo snel mogelijk laten verhelpen? Braat Lekdetectie uit Waalre is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer +31(0)40-2421234! Wij komen ook in Limburg snel ter plaatse voor water-, gas- en andere lekkages. Zo kunt u ons bellen voor:

Bespaar kosten met lekdetectie in Venlo

Het is belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk te verhelpen om verdere schade te voorkomen. Hoe langer u wacht, hoe meer schade het lek kan aanrichten. Ook kan het lek zelf groter worden waardoor reparatiekosten flink op kunnen lopen. Omdat wij een lekkage heel nauwkeurig (tot op enkele centimeters nauwkeurig) op kunnen sporen, kan ook veel hak- en breekwerk worden voorkomen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld infrarood bij een lekkage in de vloerverwarming, en kunnen we een endoscopie maken wanneer er bijvoorbeeld een lek onder de douchebak wordt vermoed. Veel verzekeringen zullen lekdetectie overigens ook vergoeden.

24-uursservice voor lekdetectie in Venlo

Een lekkage kan het beste zo snel mogelijk worden opgespoord en verholpen. Soms is er echt spoed bij. U kunt ons dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken om een lekkage te melden. Onze specialisten komen dan zo snel mogelijk naar Venlo om het lek te vinden. Bovendien kunnen wij een helder lekkagerapport voor u opmaken dat u met bijvoorbeeld de verzekering kunt delen. Vaak eisen zij een dergelijk rapport.

Waterschade

Waterschade als gevolg van een lekkage kan groot zijn. Heeft u last van grote vochtplekken? Of heeft u als gevolg van hevige regenval een ruimte blank staan? Braat Lekdetectie kan u ook helpen om de boel snel weer droog te krijgen. Zo beschikken we over een goede pomp om het overtollige water snel af te voeren. Daarna kunnen we andere apparatuur inzetten om de boel weer goed droog te krijgen.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze service? Bent u benieuwd hoe snel wij ter plaatse kunnen zijn? Of wilt u ons direct inschakelen voor een snelle en effici├źnte lekdetectie bij u in de regio Venlo? Neem direct contact met ons op; wij zijn altijd bereikbaar en helpen u graag!

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner