Skip to main content

Lekdetectie Nijmegen

Heeft u of vermoedt u een lekkage in Nijmegen en zoekt u een lekdetectie specialist? Dan ben u bij Braat Lekdetectie aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en lossen uw lekkage snel op. Ook als u niet weet waar het lek zicht exact bevindt, helpen wij u verder. Wacht niet te lang en neem snel contact met ons op. Hoe langer u namelijk wacht, hoe meer schade u kunt ondervinden van het lek.

24-uursservice lekdetectie Nijmegen

Wanneer u een lekkage ontdekt, bijvoorbeeld in uw badkamer of in uw dak, is het belangrijk om het lek zo snel mogelijk te dichten. Hoe sneller de lekkage namelijk verholpen is, hoe minder problemen u ondervindt van bijvoorbeeld schimmels en vochtkringen. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht voor hulp bij lekkages. Wanneer u woonachtig bent in (de omgeving van) Nijmegen en zoekt naar lekdetectie, zijn wij binnen 24 uur op de locatie. Met behulp van onze lekdetectiematerialen vinden wij uw lekkage altijd.

Verzekering

Niet alleen u bent een voorstander van Lekdetectie, ook uw verzekeraar is dat! Indien uw opstalverzekering waterschade dekt, worden zowel de kosten van lekdetectie als de bijbehorende vervolgschade vergoedt. Uiteraard zullen wij hiervoor contact met uw verzekeraar opnemen. U hoeft alléén contact met ons op te nemen, zodat wij uw problemen verhelpen. De rest pakken wij op. Wilt u meer weten over Lekdetectie of een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Wat te doen bij lekkage in Nijmegen

Het maakt niet uit om wat voor soort lekkage het gaat, het is altijd verstandig om zo snel mogelijk een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Of u nu last heeft van daklekkage, rioollekkage, zwembadlekkage of lekkage aan uw vloerverwarming, wij lossen het voor u op!
Dankzij onze moderne lekdetectieapparatuur vinden wij de oorzaak van uw lekkage in Nijmegen snel en precies. Dankzij lekdetectie bespaart u ook op hak- en breekwerkzaamheden, dit omdat er slechts een kleine opening naar de lekkage gemaakt hoeft te worden.

Direct contact opnemen

Twijfel niet bij een lekkage. Groot of klein een lekkage kan al gauw een heel kostenplaatje zijn. Daarom zijn wij voor elk soort lekkage 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u een lekkage in een woning, bedrijfslocatie of overheidsinstantie geen probleem! Binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep. Zoekt u een lekdetectiebedrijf in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen? Bij Lekdetectie bent u bij het juiste adres! Neem hier contact  met ons op.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner