Skip to main content

Lekkage opsporen

Wilt u snel en voordelig een lekkage opsporen? Een lekkage is vervelend. Eventuele vervolgschades dienen snel tot een minimum beperkt te worden. Laat uw lekkage daarom opsporen met hulp van dé expert: Lekdetectie.nl. Met geavanceerde hulpmiddelen én vakkundig personeel lokaliseren wij uw lek in korte tijd en worden vervolgschades tot een minimum gereduceerd. Dit scheelt aanzienlijk in uw portemonnee!

Lekkage opsporen plafond en badkamer

Lekdetectie heeft reeds vele jaren ervaring in het opsporen van lekkages. Ziet u gekleurde kringen, ontsnapt er water uit buizen of heeft u het vermoeden dat er ergens een lek zit? Aarzel dan geen moment en schakel direct Lekdetectie in!

Wij maken gebruik van speciale lekdetectietechnieken; u kunt ons dan ook inschakelen voor alle soorten lekkages. Denk bijvoorbeeld aan:

Waterlekkage opsporen met geavanceerde technieken

Afhankelijk van het lek gaan wij gericht aan de slag. U kunt bij ons rekenen op de hoogste kwaliteit én geavanceerde lekdetectie technieken. Lekdetectie beperkt eventueel hak- en breekwerk tot een minimum, waardoor gevolgschade voorkomen wordt.

24/7 lekkage opsporen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen; aan deze tips van de Vereniging Eigen Huis hebben al veel mensen iets gehad. Maar mocht het nu toch zover komen dat u last heeft van een lekkage, dan raden wij u aan om direct actie te ondernemen. Het is belangrijk om snel een specialist in te schakelen die het lek voor u lokaliseert en oplost. Gezamenlijk stellen onze medewerkers met u een plan op en verstrekken wij u een passend advies omtrent de oplossingsmogelijkheden. Omdat de meeste lekkagereparaties door de verzekering worden vergoed, is het inschakelen van een expert als Lekdetectie kosteloos!

Waterlek opsporen en repareren door Lekdetectie!

Heeft u nog enige vragen omtrent onze diensten? Of wilt u Lekdetectie direct inschakelen voor het opsporen van uw lekkage? Neem dan contact met ons op via 040-2421234 of info@lekdetectie.nl en vraag naar de mogelijkheden. Onze vakkundige medewerkers staan 24/7 klaar om vervelende lekkages op te sporen en te verhelpen!