Skip to main content

Lekdetectie Geldrop

Denkt u een lekkage te hebben of wilt u er zeker van zijn dat u geen lekkage heeft? Dan is Braat Lekdetectie dé specialist in de regio Geldrop. Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het opsporen van gas- en waterlekkages, zodat u snel maatregelen kunt nemen om het lek te repareren. Snel het lek lokaliseren helpt bovendien om verdere schade en meer kosten te beperken.  Is er haast bij? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze 24-uurs service.

24/7 tijd voor lekkages

Een lekkage komt altijd ongelegen en soms is het probleem ook accuut. Wij van Braat Lekdetectie weten daar wel raad mee, daarom hebben wij ook een 24-uursservice! Voor lekkages in Geldrop en omstreken kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Hoe sneller het lek is opgespoord, hoe beter u de vervolgschade kunt beperken. Denk bijvoorbeeld aan schimmels en/of vochtkringen. Bent u woonachtig in of rondom Geldorp? Wij zijn binnen 24 uur bij u.

De beste materialen

Een lekkage opsporen is vaak niet zo makkelijk als gedacht. Vaak ziet u vochtkringen, waterdruppels of andere sporen van een lek, maar is dat niet de plek waar gezocht moet worden. De lekkage zit vaak namelijk ergens anders. Met behulp van verschillende lekdetectietechnieken sporen wij de exacte locatie op van uw lekkage. Zo voorkomt u veel hak- en breekwerk. Zit er bijvoorbeeld een lekkage in de vloerverwarming, dan is het fijn als niet de halve vloer open hoeft om het lek te vinden en te repareren. Met de juiste detectietechniek bespaart u veel kosten! Bovendien wordt de lekdetectie vaak vergoed uit de opstalverzekering. Daarvoor kunnen wij dan ook een lekdetectierapport opmaken indien u of uw verzekeraar dat wenst.

Contact over lekdetectie in Geldrop?

Heeft u vragen over onze services of onze methodes? Wilt u ons inschakelen voor het opsporen van ene gas- of waterlek in de omgeving van Geldrop? Neem dan meteen even contact met ons op zodat wij u snel kunnen helpen! Braat Lekdetectie: voor professionele en nauwkeurige lekdetectie.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.