Skip to main content

Lekdetectie Son en Breugel

Wanneer u een lekkage heeft, moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Lekdetectie.nl zit bij Son en Breugel in de buurt en heeft een 24-uursservice. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 040-2121234. Wij komen dan zo snel mogelijk naar Son en Breugel toe om uw lekkage op te sporen én op te lossen!

Methodes voor lekdetectie in Son en Breugel

Er zijn veel verschillende manieren om een lekkage op te sporen. Wij maken gebruik van de modernste technieken om het lek te vinden en de overlast zoveel mogelijk te beperken. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk hak- en breekwerk voorkomen en de problemen zo snel mogelijk uit de wereld te helpen. We noemen een paar voorbeelden:

  • Ultrasoon lekdetectie: hiermee kunnen wij de locatie van het lek heel nauwkeurig bepalen zonder breekwerk. Elke lekkage maakt geluid, al is dat niet waarneembaar met het menselijk gehoor. Met een ultrasoon set, die bestaat uit een zender en een ontvanger die met elkaar in verbinding staan, wordt ultrasoon geluid verzonden en ontvangen, waarmee het geluid van het lek versterkt wordt.
  • Infrarood: deze methode wordt vooral gebruikt voor het opsporen van lekkages in vloerverwarming, CV-leidingen en warmwaterleidingen. Met onze infrarood camera’s sporen wij het lek op. Vervolgens hoeft de vloer of muur alleen opengemaakt te worden op de plaats van het lek om het te repareren.
  • Kleurstoftest: Heel efficiënt bij het opsporen van wat grotere daklekkages en leidinglekkages. Met een milieuvriendelijke kleurstof injecteren we de leiding. Op de plek waar de kleurstof zichtbaar wordt, is het vermoedelijke lek.

Lekdetectie en lekreparatie in Son en Breugel

Weet u al precies waar het lek zit? Ook dan kunt u ons inschakelen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Heeft u waterschade die veroorzaakt is door een lekkage, of wellicht door hevige regenval? Ook dan kunt u ons altijd bellen. Wij hebben allerlei apparatuur in huis om de boel zo spoedig mogelijk weer droog te krijgen. Denk daarbij aan pompen en andere machines en technieken.

Contact

Heeft u een lekkage? Wij zijn te bereiken op 040-2121234. Ook als u ’s avonds, in het weekend of op feestdagen een acuut probleem heeft dat meteen actie vereist, kunt u ons op dit nummer bereiken. Heeft u andere vragen over onze diensten? Stuur ons gerust een berichtje of maak gebruik van de live chat tijdens kantooruren.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner