Skip to main content

Lekkage badkamer

Lekkage badkamer opsporen? Dan helpt Lekdetectie u graag! Heeft u een lekkage in uw badkamer? Dit is zéér vervelend! Een lekkage in de badkamer is één van de meest voorkomende lekkages in het huis. Door de vele waterleidingen en afvoeren (denk aan wastafels, baden en toiletten) is de kans op een lekkage groot.

Net als bij andere lekkages in het huis is het belangrijk om snel en adequaat te reageren. Er kunnen namelijk schimmels ontstaan die gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarnaast kunnen constructies verzwakken door lekkages. Laat uw lekkage in de badkamer daarom snel en vakkundig verhelpen door Lekdetectie!

Oorzaken van een badkamer lekkage

Naast waterleidingen zijn er nog meer oorzaken die aangewezen kunnen worden voor het optreden van lekkages. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Slecht voegwerk van het bad;
  • Losse tegels in de douche;
  • Lekkende gootsteenafvoer.

Gevolgschade lekkage badkamer

De kenmerken van een lekkage kunnen op verschillende manieren kenbaar worden. De vloer kan onder water staan na het douchen. Verder is een druppende kraan of lekkende gootsteenafvoer een zichtbaar ongemak van een badkamer lekkage. Tot slot kunnen er vochtplekken ontstaan op de muur en/of het plafond in de badkamer én aanliggende kamers. Er is dan sprake van een lekkage in het leidingwerk achter de muren van de badkamer.

Lekkage badkamer opsporen én repareren

Lekdetectie maakt gebruik van de nieuwste technieken om de precieze plek van lekkages op te sporen. Op deze manier hoeven wij maar een kleine opening te maken, waardoor herstelkosten laag blijven. Om de lekkage in uw badkamer op te lossen, zijn wij 24/7 bereikbaar én beschikbaar. Wel zo makkelijk om direct in te spelen op uw lekkage! Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.