Skip to main content

Waterlekdetectie

Heeft u lekkage en zoekt u een bedrijf om het waterlek op te sporen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn namelijk gespecialiseerd in waterlekdetectie. Neem bij een lekkage zo snel mogelijk contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar dankzij onze 24-uurs service.

Waterlekdetectie in waterleidingen

Wanneer u vocht- of schimmelplekken op uw muur vindt, of wanneer uw woning last heeft van verzakkingen, kan het zijn dat u een waterlek heeft. Niet alleen de waterrekening stijgt, ook ontstaat er veel schade aan uw huis. Om de schade te beperken is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om waterlekdetectie uit te voeren. Omdat water zijn eigen weg zoekt, kan de lekkage op een geheel andere plaats zitten dan achter de natte plekken op de muur.

Tijdens het uitvoeren van onze detectie maken wij gebruik van innovatieve technieken. Dankzij deze innovatieve vorm van waterlekdetectie wordt de lekkage in waterleidingen snel gevonden. Bovendien wordt het breekwerk en de overlast tot een minimum beperkt.

Meet apparatuur

Voor het opsporen van lekkage wordt gebruik gemaakt van verschillende waterlekdetectie apparatuur. Voorbeelden hiervan zijn akoestiek en warmtebeeldcamera’s. Bij akoestiek worden lekkages opgespoord door middel van het lekgeluid van de waterstroom. Bij warmtebeeldcamera’s worden grote oppervlaktes nauwkeurig gescand, waarna wij met kleurverschillen het lek kunnen vinden. Voor beide vormen van waterlekdetectie hebben wij vakkundige mensen in dienst die al ruime ervaring hebben opgedaan in de benodigde werkzaamheden.

24-uurservice

Dankzij onze 24-uursdienst kunnen wij u 7 dagen per week, 24 uur per dag van dienst zijn. Wij zijn in meerdere steden gevestigd, waardoor wij altijd snel waterlekdetectie bij u kunnen uitvoeren. Neem vandaag nog contact op en laat onze specialisten bij u thuis langskomen. Met de juiste vakmensen en expertise behoren u ongemakken snel tot het verleden!