Skip to main content

Vloerverwarming lekkage

Een vloerverwarming lekkage laat u opsporen én repareren door Lekdetectie, dé specialist in het verhelpen van lekkages. Onze specialisten komen met speciale apparatuur naar u toe om de lekkage nauwkeurig op te sporen én te repareren. Daarbij wordt overlast tot een minimum beperkt.

Vloerverwarming lekkage repareren

Bij een lekkage in de vloerverwarming denkt u waarschijnlijk aan het open breken van uw vloer en de noodzaak van een nieuwe, oftewel: hoge kosten. Maar met lekdetectie kunt u de kosten in de hand houden. Onze vakkundige medewerkers beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee ze de lekkage in uw vloerverwarming snel en precies kunnen opsporen. Met onze thermografische apparatuur lokaliseren wij de lekkage tot op enkele centimeters nauwkeurig. Dit betekent dat maar een gering stuk van de vloer open hoeft. Dit scheelt enorm in de herstelkosten en het herstel is vaak onzichtbaar.

Naast thermografisch onderzoek, zijn er nog andere manieren om het lek in de vloerverwarming op te sporen. Zo maken wij ook gebruik van:

Verwarming lekkage

Ga niet hakken en breken, als u niet zeker bent van lekkage aan uw vloerwarming! Laat de  lekkage nauwkeurig door onze ervaren specialisten opsporen. Neem bij enige twijfel al contact met met ons op. Soms zit de oorzaak ergens anders dan u denkt. U bent dan ook een dief van uw eigen portemonnee, als u onnodig werkzaamheden gaat verrichten.

U heeft binnen 24 uur een volledig verslag in huis, zodat de loodgieter gericht aan de slag kan gaan met het oplossen van de lekkage.

Lekdetectie.nl banner