Skip to main content

Wat te doen bij een daklekkage

Oh nee! bruine/zwarte vlekken op het plafond. Dit kan al snel een aanwijzing zijn dat u een lekkage heeft aan uw dak. Wat kunt u dan het beste doen? Lekdetectie helpt u hier graag mee!

Als u schade heeft aan uw dak kan dit al snel leiden tot een lekkage. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Het is daarentegen wel zeer belangrijk dat u dit zo spoedig mogelijk laat herstellen. Op het moment dat dit niet gebeurt, kan dit zorgen voor extra verdere schades en een torenhoog kostenplaatje. Denk aan: grotere lekkages – verslechterde isolatie en ongedierte. Lekdetectie is dé specialist op het gebied van lekkages. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen weten wij een lekkage op een zeer nauwkeurige wijze te lokaliseren. Denkt u last te hebben van een lekkage door uw dak en weet u niet wat te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31(0)40-2421234. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Zo bent u verzekerd dat het probleem snel wordt opgelost!

Voorkom een groot kostenplaatje

Een daklekkage kan veel schade met zich meebrengen.Vooral als u de lekkage niet tijdig meldt. De exacte locatie van een lekkage vinden is vaak niet voor de hand liggend. Daarom wordt er sterk geadviseerd dit te laten doen door een bedrijf. Als u zelf de mankementen wilt repareren dan loopt u het risico dat een verzekering de schade niet vergoed. Dit komt omdat de algemene kennis leert dat een lekkage vaak groter is dan dat u werkelijk ziet. Zo is het bekend dat waar vlekken op de muur komen, vaak niet de plaats is waar een lekkage zich bevindt.

Op het moment dat u een lekkage heeft en een gespecialiseerd bedrijf langs laat komen vergoed de verzekering veelal de kosten.

Als u Lekdetectie.nl inschakeld bent u verzekerd van een totaaloplossing. U hoeft zich geen zorgen te maken over de lekkage. Wij nemen deze zorg namelijk graag voor u uit handen!

Wat te doen bij een daklekkage?

Op het moment dat u een lekkage heeft, kan dit in een mum van tijd zorgen voor grote schaden. Als u een lekkage tijdig meldt bij Lekdetectie heeft dit voordelen zoals:

  • Flinke kostenbesparing bij de zoektocht.
  • Binnen 24 uur bij u, in heel Nederland.
  • U bent gegarandeerd van gemotiveerde specialisten met jaren ervaring.
  • Verzekerd van een snel en passende offerte.
  • Voorkomt onnodig hak- en breekwerk.
  • Schade wordt naar alle tevredenheid hersteld.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en zorgen samen voor een totaaloplossing. U kunt bij een lekkage gebruik maken van onze 24-uurs service. Bel naar +31(0)40-2421234. Zo bent u ervan verzekerd dat het probleem spoedig wordt hersteld.