Skip to main content

Lekkage vinden

Een lekkage vinden kost vaak meer tijd dan je denkt. Veel mensen denken bij het vinden van een lekkage aan het zoeken naar vochtkringen op de muur. Toch zit de lekkage zelf vaak niet achter deze kringen verscholen. Voor het vinden van lekkages is lekdetectie nodig. Op deze manier wordt de lekkage snel gevonden en blijft de schade beperkt.

Lekkage vinden in de badkamer

In de badkamer komen vaak lekkages voor. Dit komt doordat de badkamer het meeste water wordt gebruikt. Niet alleen kan er lekkage ontstaan in de waterleidingen, maar ook in voeg- en kitwerk. Om grotere schade te voorkomen is het belangrijk om snel contact met ons op te nemen. Door middel van lekdetectie vinden wij de lekkage. Voor het vinden van een lekkage in een douchebak wordt vaak gebruik gemaakt van endoscopie. Door gebruik te maken van deze minicamera, kunnen wij een lekkage vinden in de badkamer zonder hak- en breekwerk.

Lekdetectie is verzekerd!

De kans is groot dat het vinden van lekkages door middel van lekdetectie vergoed wordt door uw inboedelverzekering en opstalverzekering. Wat belangrijk is voor uw verzekering, is dat u kunt aantonen dat de oorzaak van de lekkage niet uw schuld is. Wij raden u daarom aan om foto’s van de lekkage te maken. Wanneer u verzekerd bent voor lekkage, regelen wij alles met uw verzekering.

24-uursdienst voor het vinden van lekkages

Wij bieden een 24-uursdienst aan, waardoor wij altijd snel uw lekkage kunnen vinden. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Neem snel contact met ons op om hoge kosten en grotere schade te beperken. Lekdetectie is dé specialist in het vinden van lekkages!

Lekdetectie.nl banner