Skip to main content

Lekkage douche

Lekkage douche opsporen en repareren? Een lekkage bij u in de douche is vervelend. Desondanks kan dit bij u thuis voorkomen. Gemiddeld wordt er in de douche, naast het doorspoelen van het toilet, het meeste water verbruikt. Het is daarom vrij logisch dat er een lekkage kan optreden. Een lekkage in de douche wordt gemakkelijk en snel opgelost door Lekdetectie.

Mogelijke oorzaken lekkage in de douche

Verschillende mankementen kunnen ervoor zorgen dat er een lekkage in de douche ontstaat. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan scheuren in het tegelwerk of voegen, waardoor er water in de muren terechtkomt. Ook enige problemen met het doucheputje of een lek in de waterleiding kunnen oorzaken zijn van een lekkage in de douche. Om onnodig herstelwerk te vermijden, waarmee u kosten bespaart, is het van belang om direct contact op te nemen met Lekdetectie.

Lekkage douche opsporen én repareren

Er kunnen vele oorzaken zijn van een douchelekkage. Omdat de oorzaak moeilijker is vast te stellen, kan het voorkomen dat u zelf uw lekkage niet kunt verhelpen. Schakelt u Lekdetectie in voor het verhelpen van deze problemen, dan bent u verzekerd van een professionele partner met de nieuwste lekdetectie-apparatuur. Onze apparaten zorgen ervoor dat de lekkage in uw douche snel opgespoord wordt, waardoor wij het lek direct kunnen repareren.

Voor het opsporen van een lek in de douche maken wij gebruik van vochtmetingen op diverse plekken. Om de daadwerkelijke lekkage te vinden, worden verschillende technieken geraadpleegd. Zo maken we gebruik van endoscopie, waarbij met behulp van een kleine camera het lek in beeld wordt gebracht. Een andere manier die wij gebruiken is thermografie. Bij deze techniek wordt gebruikgemaakt van warmtebeelden om de exacte locatie van het lek vast te stellen.

Schakel direct Lekdetectie in!

Aarzel niet lang bij een lekkage in de douche. Door onze 24 uurs service staan wij te allen tijde voor u klaar. Met Lekdetectie behoren lekkages in de douche tot de verleden tijd!