Skip to main content

Lekkage dak

Lekkage dak opsporen én repareren? Schakel dan Lekdectie in. Een lekkage aan het dak is vervelend en een veel voorkomend probleem bij huishoudens. Een daklekkage is vooral vervelend, omdat de plek van een lekkage moeilijk te achterhalen is. Ziet u een natte plek op het plafond? Onderneem direct actie als u lekkage aan uw dak ontdekt. Zo voorkomt u grotere schade en zodoende hogere herstelkosten.

Indien er sprake is van een erge waterlekkage, kunnen er zelfs schadelijke bacteriën en schimmels optreden. Lekdetectie staat met speciale technieken 24/7 voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen!

Oorzaken lekkages aan het dak

Het is voor u als leek lastiger om achter de oorzaak van een daklekkage te komen. De volgende redenen kunnen een mogelijke oorzaak van uw daklekkage zijn:

  • Weersomstandigheden;
  • Fouten in de afwerking van de gevel.

Daklekkage opsporen en repareren

Om de schade tot een minimum te beperken, moet u eerst de lekkage aan uw dak laten opsporen. U wilt natuurlijk snel van uw daklekkage af. Voor het opsporen van lekkages maken wij gebruik van speciale technieken en apparatuur. Op deze manier bespaart u geld en wordt de lekkage snel en op een nette manier gelokaliseerd. Vervolgens repareren wij vakkundig het lek.

Noodzaak lekdetectie bij lekkage dak

Bij lekkages is het belangrijk om zo snel mogelijk lekdetectie uit te laten voeren. Zo wordt grotere schade voorkomen en blijven de (herstel)kosten laag. Wij helpen u graag en zijn u 24/7 van dienst. Onze medewerkers zijn vakkundig en snel bij u op locatie. Lekkages worden zodoende vakkundig opgespoord. Tevens adviseren wij u graag over de oplossingsmogelijkheden!

Help mijn dak lekt!

Heeft u dus een lekkage aan uw dak en wilt u professioneel geholpen worden? Voorkom verdere schade en neem direct contact met ons op!