Skip to main content

Lekdetectiebedrijf

Heeft u een lekkage en bent u daarom op zoek naar een ervaren lekdetectiebedrijf? Neem dan zo snel mogelijk contact met Lekdetectie op. Lekkages komen op de raarste plekken voor. Bij sommige lekkages heeft u zelf een idee waar de lek kan zitten, dit kan u dan aan de medewerkers van ons lekdetectiebedrijf doorgeven. Andere lekkages zijn moeilijker te vinden. Omdat wij gebruik maken van verschillende lekdetectiemethodes, vinden wij uw lekkage altijd. Ook wanneer u zelf uw lekkage niet gevonden krijgt. Neem contact met ons op om lekdetectiebedrijf Lekdetectie in te schakelen.

Wij verhelpen alle lekkages

De meeste lekkages bevinden zich in badkamers, muren, kelders, daken en zwembaden. Wij sporen alle lekkages op, zowel binnen als buiten uw huis of flat. Daarnaast kunt u ons lekdetectiebedrijf inschakelen voor een lekkage in uw bedrijfspand.

Vakkundige werkwijze scheelt in de kosten

Wanneer u een lekkage heeft, neem dan gerust contact op met ons lekdetectiebedrijf. Dankzij onze 24/7 service hoeft u nooit lang te wachten. Met behulp van onze lekdetectieapparatuur voeren wij een meting uit. Deze meting is heel precies, waardoor u bespaart op onnodig hak- en breekwerk. U ontvangt van ons een rapportage met foto’s en meetresultaten, deze kunt u gebruiken voor uw verzekeringsaanvraag. Indien u wilt, kunnen wij ook contact voor u opnemen met de verzekeraar. Omdat verzekeringsmaatschappijen een voorstander zijn van lekdetectie, raden wij zelfs aan om de aanvraag via Lekdetectie te laten indienen.

Hoe kun je lekkages voorkomen?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Heeft u bijvoorbeeld al wat ouder dak, dan is het zeker aan te raden om af een controle te laten uitvoeren door een lekdetectiebedrijf. Door middel van af en toe wat onderhoud weet u zeker dat uw dak lekvrij blijft en krijgt u bovendien ook advies over de staat van uw dak. Zo blijft uw dak lekdicht en uw huis droog. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Lekdetectiebedrijf met 24-uursservice

Wij zijn dag en nacht, zeven dagen in de week bereikbaar om uw lekkage op te sporen en te repareren. Zowel voor normale lekdetectie als voor spoedgevallen. Wij proberen u zo snel mogelijk van uw lekkage af te helpen. Ons lekdetectiebedrijf maakt gebruik van de nieuwste lekdetectieapparatuur, hiermee bespaart u veel tijd en wordt de lekkage snel verholpen. Aarzel daarom niet langer en laat uw schade niet groter worden.

Direct contact opnemen met uw lekdetectiebedrijf

Twijfel niet bij een lekkage. Groot of klein een lekkage kan al gauw een heel kostenplaatje zijn. Daarom zijn wij voor elk soort lekkage 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Heeft u een lekkage in een woning, bedrijfslocatie of overheidsinstantie geen probleem! Binnen 24 uur staan wij bij u op de stoep. Zoekt u een lekdetectiebedrijf die uw snel kan helpen? Neem hier contact op met ons.

Lekdetectie in de regio Eindhoven.
Lekdetectie.nl banner