Skip to main content

Lekdetectie

Lekdetectie voorkomt hoge kosten

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Naast de schade door de lekkage zelf, zorgt de opsporing ervan vaak voor een nog grotere schade. Vooral wanneer er gebruik gemaakt wordt van de traditionele (destructieve) opsporingsmethodes, zoals hakken en breken. Door jarenlange kennis en expertise op het gebied van lekdetectie, weten wij de lekkage snel op te sporen. Uw verzekeraar is een voorstander van lekdetectie, gezien breek- en hakwerk tot een minimum wordt beperkt en daarmee wordt bespaart op hoge kosten van breek- en herstelwerkzaamheden.

Uw lekkage snel gevonden

Bij een lekkage is het altijd van groot belang dat er snel wordt ingegrepen. Wanneer dit niet gebeurt, kan er naast waterschade ook schimmel, roestvorming en aantasting van constructies ontstaan. Wij sporen de lekkage snel en met de juiste lekdetectie methode op. Die methode is voor elke soort lekkage anders. Wij maken gebruik van infrarood lekdetectie en ultrasoon lekdetectie.

Enkele voorbeelden van lekkages die wij kunnen opsporen d.m.v. lekdetectie zijn:

Voor elke van de genoemde lekkages hebben wij een meet- en lekdetectietechniek. Neem contact op met Lekdetectie voor alle mogelijkheden!