Skip to main content

Droging met geforceerde lucht

Heeft u last van waterschade door heftige regenval of door lekkage? En bent u haastig op zoek naar ondersteuning voor drogen waterschade? Aarzel niet om Lekdetectie in te schakelen! Het is belangrijk om snel actie te ondernemen, om grotere schade en kosten te voorkomen. Wanneer u contact met ons opneemt zijn wij altijd snel ter plaatse voor het drogen van waterschade. Wij bieden namelijk een 24-uursdienst, waardoor wij altijd snel uw waterschade kunnen drogen.

Apparatuur drogen waterschade

Wanneer er overtollig water aanwezig is, wordt dit als eerste weggepompt. Wij beschikken over de modernste apparatuur om u van uw waterschade af te helpen en de waterschade te drogen. Wanneer het water is afgepompt wordt de vloer gedroogd door middel van blowers en bouwdrogers. Deze apparatuur kan niet alleen water wegpompen maar bijvoorbeeld ook olie. Bij het drogen van muren is de wijze van droging afhankelijk van het type muur. Zo kan een muur gemetseld zijn of van gipsplaten zijn voorzien. Onze ervaren medewerkers kunnen beoordelen welke apparatuur er gebruikt moet worden voor het drogen van waterschade. Zij weten precies hoe lang er gedroogd moet worden en wat er met de beschimmelde delen gedaan moet worden. Het drogen van waterschade in holle ruimten of in isolatiematerialen moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Dit om schimmelvorming te voorkomen. Vaak worden condens- en absorptiedrogers met ventilator gebruikt voor het drogen van waterschade aan plafonds.

Extra snel drogen waterschade

Voor het extra snel drogen van waterschade worden de bovengenoemde apparaten gecombineerd met ventilatoren. Door de snelle luchtverplaatsing van de ventilatoren kan het vocht uit de waterschade sneller verdampen. Het inzetten van ventilatoren kan de droogtijd met 30% versnellen.

Verzekering drogen na waterschade

Een opstalverzekering dekt vaak schade aan de centrale verwarming, sanitair en leidingen. Wanneer u eigenaar bent van onroerend goed, dan is deze verzekering zo goed als verplicht. U bent dan ook vaak tegen waterschade (en het drogen hiervan) verzekerd. Mocht u twijfelen of u verzekerd bent, neem contact met ons op. Wij kunnen dit precies voor u uitzoeken.

Lekdetectie.nl banner