Skip to main content

Daklekkage opsporen

Heeft u een daklekkage? Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van de daklekkage. Of het nu gaat om een lekkage aan een plat dak of een schuin pannendak, of misschien wel een dakkapel; wij lossen uw lekkage op. Lekdetectie.nl heeft vele jaren ervaring op het gebied van lekdetectie. Onze specialisten maken  gebruik van de nieuwste lekdetectie technieken; daardoor vinden wij iedere lekkage. Uw daklekkage opsporen doet u dus via Lekdetectie.nl!

De lekkage zelf opsporen

Het is niet in alle gevallen mogelijk om zelf uw lekkage op te sporen en te verhelpen. De eerste tekenen van een lekkage openbaren zich vaak in de vorm van vlekken op de muur of het plafond. Toch kan de bron van het lek ergens anders zitten. Met onze apparatuur hebben onze specialisten de oorzaak van de lekkage zo gevonden. Gelukkig maar, want voor het herstellen van een vervelende daklekkage zal u snel moeten handelen. Natuurlijk wilt u ook snel een prijs weten voor de werkzaamheden ( het liefst binnen 24 uur ).

Vraag een vrijblijvende offerte aan  voor het laten repareren van uw dak, dan zullen wij u direct een prijsvoorstel toesturen zodat u al een goede indicatie heeft van de verwachte kosten.

Opsporen daklekkage plat dak

Heeft u een plat dak en ervaart u daar problemen mee door een eenmalige of terugkerende lekkage? Dan kunt u ons inschakelen. Bij een plat dak komt het vaak voor dat door vorst of dooi de rand van de dakbedekking opengebarsten is. Hierdoor kan het water makkelijk naar binnen lopen. Ook de hoeken bij een plat dak zijn vaak een aandachtspunt. Wij zoeken het lek en repareren dit naar wens. Zo worden ook veel lekkageproblemen in de toekomst voorkomen.

Opsporen daklekkage pannendak

Een lekkage bij een hellend dak is uitzonderlijker dan bij een plat dak. Dit komt omdat het water bij natte weersomstandigheden meteen naar de goten wordt gestuurd. Vaak zijn schoorstenen en dakkapellen gevoelig voor lekkage. Ook hier kunnen wij u mee helpen. Wij zijn u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst met onze 24-uurs service. Zo voorkomt u verdere schade en kunt u weer direct door naar de orde van de dag.

Methode opsporen daklekkages

Er zijn verschillende methodes voor het opsporen van daklekkages. De meestgebruikte methode van lekdetectie in het dak is door middel van een rookproef. Er wordt dan rook onder het dak geblazen. Vanaf de buitenkant is dan goed te zien waar de rook ontsnapt. Op dit punt kunnen wij de lekkage vinden.

Dankzij lekdetectie bespaart u niet alleen op de kosten, maar ook op onnodig hak- en breekwerk. De lekkage wordt namelijk precies gevonden, waardoor er slechts een kleine opening naar de lekkage gemaakt hoeft te worden. Neem daarom direct contact op met Lekdetectie voor al uw lekkages!

24-uurs service voor daklekkage

Bij acute problemen met een daklekkage kunt u ons altijd inschakelen; ook ’s avonds en in het weekend. Op ons telefoonnummer +31(0)40-2421234 zijn wij dag en nacht te bereiken. Wij zijn dan zo snel mogelijk ter plaatse om verdere schade te voorkomen en het daklek te herstellen.

Lekdetectie.nl banner