Skip to main content

Daklekkage kosten

Een daklekkage zit niemand op te wachten en kan soms voor grote kosten zorgen. Lekdetectie neemt graag deze zorgen voor u uit handen. U kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken voor een lekkage. Als u een lekkage tijdig meldt voorkomt u verdere schade aan uw woning of bedrijfspand.

Het dak van een gebouw heeft een belangrijke functie. Het beschermt u tegen alle weersomstandigheden zoals brandende zon, regen, vorst, sneeuw en (harde) wind. Het daarom niet gek als het dak schade oploopt. Wel is het belangrijk om deze zo spoedig mogelijk te laten repareren zodat u onnodige kosten voorkomt. Als u dit niet of te laat laat doen zijn gevolgen als waterschade, ongedierte en verminderde isolatie al snel tot stand gekomen.

Voorkom een hoog kostenplaatje

Om hoge kosten te voorkomen is het van essentieel belang dat u de lekkage spoedig meldt. Daarom beschikt Lekdetectie.nl over een 24 uurs service. Onze specialisten hebben zo de mogelijkheid om op korte termijn bij u langs te komen voor het opsporen van de lekkage. Lekdetectie maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen zodat wij op zeer nauwkeurige wijze de locatie achterhalen.

Elke lekkage anders

Helaas is elke lekkage anders. Wij zien dit elke keer weer als nieuwe uitdaging. Ook een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Voordat er een prijsindicatie kan worden gegeven moet eerst de oorzaak worden vastgesteld. Dit doet Lekdetectie door middel van een rooktest, endoscopie of kleurentest. Met deze methodes houd u hak- en breekwerk geminimaliseerd. Nadat de locatie is vastgesteld weten onze specialisten waar ze moeten beginnen om te repareren en te herstellen.

Lekdetectie: Wij gaan door waar andere zouden bedrijven stoppen!

Heeft u een daklekkage en wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren? Lekdetectie is dan dé specialist die u zoekt. Door onze 24 uurs service zijn wij op elk moment te bereiken voor een lekkage. Omdat wij weten dat een lekkage nooit op het juiste moment komt, bieden wij u deze snelle service voor het oplossen van een vervelend probleem. Hoe langer u wacht, hoe meer schade het kan veroorzaken. Twijfel niet en geef ons gerust een belletje. U kunt vrijblijvend bellen naar +31(0)40-2421234. U bent verzekerd van de snelste service, totaaloplossingen en een passende offerte.